Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
63
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
2
Videók
A rodeós
 
Hajrakte   2019. 01. 14.

legújabb vélemény

Nem igazán ragadott magával a film, a rodeó alapból nem igazán az én világom, nem is nagyon értem mi értelme van. Érzelmileg erős film de nem igazán kiemelkedő alkotás

 
Milanman   2018. 12. 23.

Embernek lenni...

Rodeósnak lenni az egyik legmacsóbb dolog Amerikában. A helyi identitás egyik alapvetése a földhöz, a tartott, tenyésztett állatokhoz való viszony. Mihez kezd egy 21. sz-i cowboy, ha olyan sérülést szenved, ami miatt már nem lehet az aki előtte volt? Hogyan találhatja meg az élet értelmét ebben az új helyzetben és vajon a többszörösen hátrányos helyzetű családja és környezete hogyan képes elfogadni őt így? Ezekre próbál választ keresni és kapni ez a rendkívül egyszerű, de nagyon őszinte és gyönyörűen fényképezett film. Apró gyöngyszem egy olyan világról, mely a gyökereink alapján akár bennünk is rezonálhatna, bár mára eléggé messze kerültünk tőle. Mondanivalója az emberi létről azonban univerzális, ami miatt megtekintése mindenképpen ajánlott.

Brady Jandreau
Brady Jandreau
Chloé Zhao
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Brady Jandreau
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.