64% 54 szavazat
Hópehely és a sötét kristály

Hópehely és a sötét kristály

Zhong Kui fu mo: Xue yao mo ling
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A legendás kínai antihős, a különleges képességekkel rendelkező fiatal férfi, Zhong Kui a Menny, a Föld és a Pokol birodalmainak harcának kellős közepén találja magát. Csak a győzelem segítheti hozzá, hogy megmentse a nőt, akit szeret.

(hp)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Hongkong, Kína
Premier: 2015.02.19.
 
2021.09.02 Jumanji175

legújabb vélemény

Egynek elmegy

Kínában szeretik gyártani az efajta spirituális vagy elementális köntösbe bújtatott harcos filmet. Hópehely (Li Bingbing: MEG- Az őscápa, A Kaptár-Megtorlás, Transformers 4 és még sok más, főleg ázsiai film, amiben játszik), valamint Zhong Kui (Chen Kun: ő kínai filmekben játszik csak, pl. a 2009-es Mulan) a film főszereplői, amelyben a démonvilágban levő sötét kristály által van meg a világ egyensúlya. Amikor Zhong Kui ellopja azt abban a hiszemben, hogy ezzel jót tesz, és visszakapja a lelkét, bonyodalom alakul ki a világban. Zhong kui-nak van egy démoni énje, ennek CGI-s megvalósítása borzalmas, mintha egy videojáték grafikája lenne... Aki szereti az effajta filmeket, azoknak ajánlom, de azért óvom is tőle őket, mert nem egy mestermű. 10/4-5 nagy jóindulattal, talán egy gyenge 6-os.

1
 
2017.09.12 Jackob

Látványból szerintem csillagos ötös a film, csak épp a történet nem jött be igazán. Valahogy egy picit elrugaszkodott, amit nem találok rossznak, csak épp nem az én ízlésemnek találták ki.

0
 
2019.11.26 Nik

Bár a fantasy nekem sem a kedvelt műfajom a látványvilág engem egyszerűen lenyűgözött, szerintem elképesztően izgalmas és szép a film. Ha másért nem is, de emiatt érdemes megnézni!

0

A film összbevétele 64 325 947 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Mint a legtöbb ilyen jellegű kínai filmnek, ennek is egy legenda volt az alapja.Szerző: JRD

#2