Film tartalmak

Kovpaknak és csapatának, bár az első nagy csatájukat megnyerték, menekülniük kellett. Hosszú és fáradságos út következett, kisebb összecsapásokkal a n... több»
Kovpak tanácselnökként szembesül 1941 nyarán azzal, hogy a Vörös Hadsereg összeomlott a német támadások során. Úgy dönt, hogy ő harcol tovább, s beves... több»

66 Ziri  (2001)

Vége felé közeledik Távol-Keleten a japánok elleni háború. Egyre elkeseredettebben védekeznek a japánok, s folyamatosan hajtanak végre durva kegyetlen... több»

51 Tsel vizhu  (2013)

A Szovjetunióban fiatal lányokat toboroznak mesterlövésznek. Csak ajánlással lehet a kiképzésre bekerülni. A 17-18 éves szovjet lányok sikeres sportol... több»
Akik túlélték Leningrád nehéz, 1941–42-es időszakát, 1943-ban, amikor a szovjetek már feltörték a város körüli ostromgyűrűt, további feladatokat kapna... több»
A film az 1950–1953 közötti koreai polgárháborúról szól, abból is a Lee Hyeon-Joong parancsnok által vezetett szakaszról, akik minden megpróbáltatáson... több»

38 Peace  (2019)

Második világháború, olasz front a háború vége felé. Folyamatosan járőröznek a szövetséges katonák, s eközben rendszerint találkoznak helyiekkel, néme... több»
Orosz fiatalok, akik mellesleg jó barátok is, nagy üzletet látnak abban, hogy II. világháborús csatatereken ásatásokat folytassanak relikviagyűjtés cé... több»

83 Lélekvihar  (2019)

Az első világháborúban járunk, 1916-ban. A lett területeken a németek offenzív hadműveletet folytatnak az orosz cári csapatok ellen. A Vanags család f... több»
1943-ban, az orosz fronton járunk. Ezen a szakaszon spanyol egységek harcolnak a németek oldalán, akiket Franco tábornok küldött segítségként. Egy vis... több»