Értékelések (317)

2019. 11. 17.
Ez egy kifejezetten hangulatos film. Gyakorlatilag egy magánember saját használatra készített felvételeiből, kisfilmjeiből állították össze ezt a filmet - nagyon érdekes,... több»
2019. 11. 17.
Kifejezetten izgalmas és figyelemre méltó film. Tetszett ez a koncepció, hogy a főszereplőnk életének pár hónapját, évét az az idő alatt kapott SMS-eiből próbáljuk mi, né... több»
Jó, tudom, ez a film alapvetően gyerekeknek készült, és ők valószínűleg jobban élveznék ezt a filmet, mint én... Alapjáraton amúgy a sztori kedves, aranyos, vannak benne ... több»
2019. 11. 17.
Annyi pozitívumot tudok felhozni a filmmel kapcsolatban, hogy izgalmas és pörgős, illetve hogy van egy váza a sztorinak, és nem nagyítóval kell keresni legtöbbször az öss... több»
2019. 11. 17.
Ez a film nagyon tetszett. Elgondolkodtató, megrázó film. Megmutatja egy város minden mocskát az újgazdagoktól egészen a leglepukkantabb stricikig, drogdílerekig, prostit... több»
2019. 11. 17.
Egy fél csillag pluszt még talán tudok neki adni, mert a két főszereplő között nagyon aranyos volt a szerelmi szál, és működött a kémia. Bár azt nem értem, miért nem a fő... több»

55 Rocky Road  (2014)

2019. 11. 17.
Én alapvetően szeretem ezeket a kedves, nem annyira világmegváltó romantikus filmeket, de ez nem tetszett. Nem volt a két főszerepló között semmilyen kémia, nem hittem el... több»
2019. 11. 17.
Megdöbbentő és megrázó dokumentumfilm arról, hogy a hollywoodi filmipar közösségeiben hogy esett szexuális bántalmazás áldozatául megannyi gyerek és fiatal színész. Nagyo... több»
2019. 11. 17.
Elég felejthető film. Tipikus amerikai tini sulis film, abból is a kevésbé érdekes fajta. Szinte az összes valaha látott, ezerszer lerágott csont vámpíros, vámpírfilm-par... több»
2019. 11. 17.
Ez egy elég gyengére sikerült Hallmark-jellegű romantikus film. Túl komolyan vette magát a film, nagyon mély, filozofikus üzenetet akart a nézőknek küldeni, de egy hitelt... több»
Ameddig ezt a dokumentumfilmet nem láttam, nem hallottam erről a filmről, sem a botrányos forgatásáról. Nagyon megdöbbentő volt, hogy anno bárki ezt jó ötletnek tartotta,... több»
2019. 11. 17.
Azt elöljáróban leszögezném, hogy én óriási színházmániás vagyok, és minden érdekel, ami (leginkább a kortárs) magyar színjátszással kapcsolatos. Így nekem nagyon sokat a... több»
2019. 11. 17.
Ez egy elég gyenge film még a saját kategóriájában is. Alapvetően nem szeretem azokat a történeteket, ahol egy álom, egy vízió vagy valami mágia hatására látja be a fősze... több»
2019. 11. 17.
A maga kategóriájában szerintem szuper: bájos, aranyos kis romantikus karácsonyi ffilm. Tetszik, ahogy inspirációként használták a Büszkeség és balítéletet a filmhez (ugy... több»
2019. 11. 17.
Ez a film borzalmas. Az benne nekem a legmegdöbbentőbb, hogy tök szépen van filmezve... ha már az operatőri munkára odafigyeltek, és ennyi pénzt költöttek a film minőségé... több»
2019. 11. 17.
Ez egy tipikus cuki, kedves, aranyos karácsonyi romantikus film. Egyszeri nézésre tökéletes. A főszereplők karizmatikusak és kedvesek - Danica McKellar egy iszonyatosan s... több»
2019. 11. 17.
Ez egy teljesen átlagos, futószalag-szerű amerikai vígjáték, vagy 10 majdnem ugyanilyen kijön egy évben. Ha nem szeretném annyira Bianca del Riót mint jelenséget, és nem ... több»
Ez az a dokumentumfilm, ami önmagában egy egészen érdekes téma lenne, de elrontja az a rengeteg gagyi színészi rekonstruálás, ami végigkíséri - túlzóan és negédesen-hamis... több»
2019. 11. 17.
Ez a dokumentumfilm zseniálisan mutatja be azt a jelenséget, amikor egy hatalom / hatalmon levő entitás látja, hogy egy jelenség (jelen esetben a beatzenekarok) jobban el... több»
2019. 11. 17.
Szerintem a maga kategóriájában tök jó, kedves, aranyos kis romantikus film. Azoknak ajánlanám inkább, akik alapvetően szeretik ezeket a sziruposabb, szerelemközpontú fil... több»