Film tartalmak

Clark és Ellen Griswold azt tervezik, hogy meglátogatják a fiukat, Rustyt, de Clark az utazásba be akar iktatni egy romantikus kitérőt is. Természetes... több»

NA Day Break  (2006)

Brett Hopper nyomozót meggyanúsítják az állami főügyész, Alberto Garza meggyilkolásával. Bár Hopper alibije sziklaszilárd, az ellene szőtt összeesküvé... több»

73 Aggmenők  (2018)

Három barát kényelmes élete teljesen felborul, amikor egy új lakó érkezik az idősek otthonába. A Felhőtlen Philadelphia egyik írójának és szereplőjéne... több»
Miután három motorversenyző egér kénytelen elhagyni szülőbolygójukat, a Marsot, a földön, Chicago városában küzdenek meg új ellenfeleikkel.... több»
A három Ed fiú, Ed, Edd, és Eddy mindent megtesz, hogy elszedje a zsákutca gyerekeinek a pénzét, amiből cukigumit tudnak vásárolni. Minden, sokszor te... több»
Stephen Kijak filmje bemutatja a legendás amerikai banda, a Lynyrd Skynyrd történetét. A történet leginkább a frontember Ronnie Van Zant életét helyez... több»
Ted Bundy csaknem száz nőt kínzott halálra. Egy csendes újságos fiúból lett ígéretes atléta, majd feltörekvő politikus, miközben senki sem sejtette, h... több»

70 Time Trap  (2017)

Tanulók egy csoportja csapdába esik egy rejtélyes barlangban, hamarosan pedig rá kell jönniük, hogy az idő teljesen máshogy telik lent, mint a felszín... több»
A volt detektív, Takakura felkérést kap ex-kollégájától, Nogami-tól, hogy újra vegyen elő egy 6 évvel korábbi esetet, amiben egy család nyomtalanul el... több»

48 Dogs  (1976)

A Georgetown-i Egyetem területén furcsa dolgok történnek. A környék összes kutyája egy csapatba gyűlik, és a gazdáikra támadnak. Köze lehet az esemény... több»