70% 112 szavazat
Time Trap

Time Trap

Time Trap
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
23
Szereplők (23)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tanulók egy csoportja csapdába esik egy rejtélyes barlangban, hamarosan pedig rá kell jönniük, hogy az idő teljesen máshogy telik lent, mint a felszínen.

(AlBundy)

Forgatókönyvíró: Mark Dennis
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017
 
2021.10.22 Nk

legújabb vélemény

A történet érdekes, amit izgalmasan vezetnek fel, és bátor húzással fejeznek be. A középső harmad sajnos gyenge és bugyuta, ami egyértelműen a kis költségvetés hozadéka. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy inkább lelkes, mint profi a stáb, kevés tapasztalattal a hátuk mögött.

1
 
2019.01.07 MMcFly2015

Nem sok ismeretem volt a filmmel kapcsolatban, csak ha egy sci-fiben az ,,idő" szerepel, én lecsapok rá, mert szerencsére egyre több időutazás témájú film kering a hazai mozikat elkerülve, amiben kellemesen lehet csalódni. A Time Trap c. filmet nem t... Több

0
 
2021.03.26 János Antal

Kár érte

Tényleg kár érte, mert szinte egész végig az járt a fejemben, hogy ebből egy mekkora filmet lehetett volna csinálni. Mert a sztori teljesen rendben volt, érdekes, izgalmas is lehetett volna. Ha nem ragaszkodnak a 12-es karikához, ha a karakterek nem ennyire együgyűek, és jobban ki vannak dolgozva, ha esetleg elviszik a sztorit egy amolyan Pandorumos stílus felé, akkor egy remek sci-fi-horror-thriller is lehetett volna belőle. Így maradt a szokásos amcsi limonádé. Tényleg bosszantó, megnéznék egy "felnőtt verziót" ebből a történetből.

0