Film tartalmak

Ez az izgalmas dokumentumfilm feltárja a média befolyásának növekedését valamint a független és kultikus filmekre gyakorolt ​​hatását. A filmek eredet... több»
A kínai fővárosban tevékenykedő graffiti művészekről szóló dokumentumfilm. ... több»
A film egy hollywoodi színésznő / komikus, Kiki Melendez hullámvölgyeiről szól, miközben saját műsorával is meg kell küzdenie.... több»

NA Gigantic  (2018)

A Gigantic kutatói egy tizenéves kalandort követnek, amikor felfedezik a felhőkben elrejtett óriások világát, miközben találkoznak Inával, egy 60 láb ... több»

73 Daimonion  (2016)

Amikor egy nyomozó újságíró hazatér Kongóból, és tényfeltáró könyvet ír az iraki uráncsempészetrőll, a kormány emberei gyanúsan érdeklődőek lesznek ir... több»
Wesley Haynes-t, egy korábban elítélt kábítószer-kereskedőt, azzal vádolják, hogy megölte a seriffet és annak helyettesét. Mégis, a ballisztikus bizon... több»
Egy öregedő barbár, akit beszélő lova kísér, egy öngyilkos küldetést indít a trollok elleni küzdelemre. ... több»

58 To Parsifal  (2017)

Egy rövid kísérleti film, amely a "Parsifal" -ot dokumentálja Richard Wagner-től. ... több»

46 Km 31-2  (2016)

A rendőrség felkéri Martin Ugalde-t, hogy vizsgáljon ki egy mexikói városban elkövetett gyermekrablásokat. Upgrade pedig rövidesen rájön, hogy rabláso... több»
Közel egy évvel az Intrusion eseményei után a rózsásbimbó gyilkos titokzatos halála feltáratlan kérdéseket vet fel. ... több»