Rólam

Ki vagyok én?

Engem Sóvágó Csabának hívnak (itt az oldalon SilentZone néven vagyok jelen), Pestmegyéből, egész pontosan Fótról vagyok itt veletek. 1999-ben láttam meg a napvilágot. Rengeteg dolgokkal foglalkoztam már és reményeim szerint még fogok is jó sokáig. 7 évet birkoztam verseny szinten, amit jelenleg sajnos nem űzök már elég régóta. Emellett egy másik sportot is űztem, amely a jól megszokott football. Ebben némileg semmi sikerem nem volt, nem éreztem az én sportomnak, közelebb állt a szívemhez a küzdősportok szele. Jelenleg Budapesten, egy közgazdasági szakközépiskolába járok. Ezenkívül a Budapesti Közlekedési Ügyfélkacsolatok Zrt.-nél dolgozok, mint telefonos ügyfélszolgálatos, lassan több, mint egy éve.

Honnan a név?

Nos a nevem onnan ered (mármint a SilentZone), hogy régóta foglalkoztatott a programozás, a számítógépesipar, melybe lehetőségem nyílt becsatlakozni (webfejlesztőként). Ezt sikerrel is abszolváltam. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy elkezdtem a programozás világával foglalatoskodni, megtanultam rengeteg dolgot, weboldalakkal kapcsolatban is, illetve játékfejlesztéssel kapcsolatban is. Szerencsés helyzetben voltam, rengetek barátom segíttett engem ebben a világban, amit ezúton is, ha olvassátok a bemutatkozásom, köszönöm nektek. Nos hát, mivel kellett nekem az online világ számára egy "művésznév", és szeretek csöndben, hangzavar mentesen dolgozni, így jött nekem ez a név.

Miért vagyok itt?

Kezdetben még inkább csak olvasó szerepet töltöttem be az oldal életében, főként filmkritikák, érdekességek, toplisták kapcsán. Gyakorlatilag az egyik szenvedélyem a filmezés, a kritikák megfogalmazása, így hát bátorkodtam, beregisztráltam az oldalra. Mostantól szeretném az oldal közösségét, az én általam átélt tapasztalatok alapján, filmkritikákkal, sorozatkritikákkal árasztani.

2018. 06. 13.
Odd Thomas - A halottlátó című mű 2013-ban jelent meg fantázia-thriller kategóriában, mely egy könyvadoptáció nyomán jött világra. Stephen Sommers rendezte a filmet melyn... több»

75 Tomb Raider  (2018)

2018. 06. 12.
Nesze semmi, fogd meg jól!
A Tomb Raider egy 2018-ban bemutatott amerikai-brit akció-kalandfilm, mely a maga kategóriájában egy átlagosan mondható mű. A film próbált hajazni a már jól megszokott In... több»
2018. 06. 12.
Hova is lettek a dinók?
A Jurassic Wolrd: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) 2018-ban bemutatott tudományos-fantasztikus kalandfilm. A Jurassic Park filmsorozat ötödik része. és a... több»