Film tartalmak

A 12 éves Victor Bogomil nagyapjával él, közösen vigyáznak egy épületre. A kisfiú elképesztő történetek kitalálásával tölti az idejét: egy nap a rendő... több»

63 Harriet  (2019)

Harriet Tubman fekete bőrű emberjogi élharcos volt a polgárháború előtti évek Amerikájában. A film az ő életének krónikáját meséli el. ... több»

72 Paróka  (2019)

A dokumentumfilm a Wigstock nevű zenés fesztivál bemutatására fókuszál, ami az Egyesült Államokban a meleg-közösség egyik legjelentősebb nyárvégi esem... több»
A történet főhőse Akane, az önbizalom nélküli lány, aki a születésnapja előtti 24 órában találkozik egy rejtélyes alkimistával, Hippokratésszel, és an... több»
A művészeti világ útvesztőit körüljárva a Senki többet feltérképezi, hogy a művészetnek manapság pontosan milyen szerepe lehet kapitalizmusra épülő tá... több»

72 Tejháború  (2019)

Egy megözvegyült gazdasszony felveszi a harcot az igazságtalansággal és korrupcióval szeretett közösségén belül. ... több»

83 Lótolvajok  (2019)

Egy gyászoló özvegy vidékre költözik, ahol talán még rátalálhat a boldogságra. ... több»
Clara egy tündérekkel, törpökkel és sárkányokkal teli csodálatos világban él, amit viszont veszély fenyeget, melyet csak ő, illetve barátai képesek me... több»
Egy egykor különleges osztagban szolgáló tisztnek újra és újra át kell élnie élete utolsó napját. A Fehér pokol rendezője, Joe Carnahan ezúttal egy le... több»

74 Springwatch  (2005)

Ha Springwatch, az csak egyet jelenthet: természetbúvárkodást! ... több»