Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
72%
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
30
Képek
2
Videók
Tejháború
 
bob.007   2019. 11. 19.

legújabb vélemény

0

Bőven nyújtott tartalmas szórakozást és kikapcsolódást ez a film, bár jelenleg nem érzem azt, hogy újra megszeretném nézni. Egy kicsit erőltetett volt a sztoriszál, úgyhogy kellett is hozzá jócskán türelem. Ettől eltekintve azonban jól összerakott film.

 
skyman   2019. 11. 17.

0

Oké, hát ez a fajta humor egész biztos, nem az én ízlésemnek való. Persze nyilván intelligens és kifinomult volt az egész alapkoncepció, én azért ennél valami sokkal könnyedebbre számítottam. A hangulata és a karakterei jól ki vannak találva ennek filmnek, a többi valahogy olyan felesleges sallang volt.


 
ringololol   2019. 07. 21.

0

A kisember harca a hatalommal szemben, gyász, csalódás. Nem sok vidámság van a filmben, és nem is igazán az "átlagnézőnek" szól. Le kell hámozni a rétegeit, hogy megtaláljuk a valódi mondanivalóját. Kissé fárasztó, de ha sikerül ráhangolódni és eljutni a társadalmi és politikai mondanivalóhoz, talán még élvezhető is.

 
bart   2019. 01. 16.

0

Ezt a filmet biztos, hogy többé nem nézem meg. Vígjáték? Ez?! Egy elkeseredett nő egyszemélyes háborújáról szól a multikkal szemben. Bosszantóan lassú az egész, és erőltetetten akar hőst faragni a főszereplőből. Nem szeretem a szájbarágós filmeket.

Galéria (30)

Videók (2)

A film összbevétele 166 700 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 484 forintot termelt. A hazai mozik összesen 441 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Tejháború Grímur Hákonarson harmadik egészestés nagyjátékfilmje.

(hp )
 

A filmet a 2019-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp )
 
.... végig érezzük, a film utolsó percéig várjuk, most fog bekövetkezni valami roppant fontos dolog, amitől ez a film messze az átlagon felüli mozik sorába kerülhet. Legnagyobb bánatomra azonban, nem így alakul. több»
 
Olyan akciótlan western, amely éppen furcsa nyugalmával kelti fel bennünk a gyanút arra, hogy másról van itt szó, mint csupán néhány tejtermelő életéről. több»