Film tartalmak

Ezúttal az ősi Egyiptom romjai között várják fordulatos kalandok a Disney ellenálhatatlan kutyusait. ... több»
A boldog házaspár Cindy (Jennifer Garner) és Jim Green (Joel Edgerton) életéből már csak egyetlen dolog hiányzik: egy közös gyermek. A pár annak érdek... több»
Amikor az elbűvölő Ben találkozik a munkamániás Lindsey-vel úgy tűnik, mindketten megtalálták az igazit. Az idill egészen a nyári baseball-szezon kezd... több»
A kamasz szörnyvadász, Olivia küldetésre indul, hogy befogja azokat a szörnyeket, amelyeket véletlenül szabadon engedett, és akik a szülei életére tör... több»

84 Csingiling  (2008)

Lépj be te is Csingiling és négy tündértársa világába. A Pán Péter történetéből ismert tündérlány önálló filmje főszereplőjeként mutatja meg, mire is ... több»

74 M.A.S.H.  (1970)

Minden idők egyik legsikeresebb háborús vígjátéka a Koreai háború egyik tábori kórházában játszódik, melynek személyzete humorral és fricskákkal igyek... több»
A sivatagról elsőként nem az élettől burjánzó természet jut eszünkbe. Azonban, ha közelebbről megvizsgáljuk, szemtanúi lehetünk a föld csodáinak: a si... több»
Montana, a talpraesett és szexi légiutaskísérő nagyratörő célja, hogy 30 nap alatt férjet találjon. Vajon leleményes kollégái segítségével sikerül meg... több»
Képes-e nyerni Gordon Bombay (Emilio Estevez) jégkorong csapata a kaliforniai Junior Goodwill Gamesen, a világ legrangosabb nemzetközi bajnokságán?  ... több»
A fiatal harcos, a tizennyolc éves Son Goku küldetésre indul. Versenyt fut az idővel és a gonosz Piccolo királlyal, aki ezer esztendő után kiszabadul ... több»