A 10 legocsmányabb karácsonyi pulcsi a filmekben (galéria)

Noha a karácsonyi ünnepeket már magunk mögött tudhatjuk, az elmúlt napok hangulata azonban egy darabig még velünk marad. Ennek apropóján pedig össze is gyűjtöttünk tíz olyan filmet, amelyeknek sikerült felvonultatniuk minden idők legdurvább pulcsijait.

A GRINCS

Jim Carrey Grincsének a film cselekményének jó részében nem csupán a szíve volt kicsi, hanem az ízlése is.

BRIDGET JONES NAPLÓJA

Lássuk be, Mark Darcy esélyeit igencsak rontotta a zöld színű pulcsi a rénszarvassal.

TÉLAPU 2

Így kell a Télapót az ujjaink köré csavarni, Molly Shannon semmit sem bízott a véletlenre, így be is újított egy darabra, amelyen egyensen a Télapó arcképe látható.

KISKARÁCSONY MINDENÁRON

Matthew Broderick egy igazi specialista, nem állíthatjuk, hogy ne tett volna meg mindent a családért, persze mindenkinek ugyanolyan pulcsit adni...abban talán van némi túlzás.

TÉLAPU 3

Nem mintha bármi különösebb gond kellene, hogy legyen ezzel a darabbal, de a Mikulásnak talán mindenkinek jobb, ha a Télapó marad a piros színösszeállításnál.

TESÓ-TUSA

Will Ferrell és John C. Reilly vígjátéka akár bizonyítéka is lehetne annak, hogy a divathoz való érzék hiánya, akár családi vonás is lehet.

HIVATALI KARÁCSONY

Egyesek szerint a Kate McKinnon által alakított Mary karakterét a divatrendőrségnek kellett volna letartóztatnia ezért a pulcsiért.

DUMB ÉS DUMBER - DILIBOGYÓK

Tény, hogy ebben a filmben nem épp a karácsonyi bulcsik voltak a legbizarbb ruhadarabok, egy ilyen összeállítás azonban bármikor közfelháborodásra adhat okot.

PLASZTIK SZERELEM

Ryan Goslingtól többségében megszokhattuk, hogy mindig jól fest a filmekben, ezzel a húzással azonban valószínűleg sokakat sikerült (kellemetlenül) meglepnie.

CSALÁDI VAKÁCIÓ

Nem állíthatjuk, hogy Chevy Chase ne tett volna ki magáért „hős“ apukaként ebben a filmben, ettől a pulcsitól viszont megkímélhette volna a nézők szemét.