A legforróbb piercinges színésznők a ranker.com alapján

#10
Audrina Patridge

Audrina Patridge

szül. 1985. 05. 09. (38 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Amerikai televíziós személyiség, televíziós előadó, színésznő és modell. Szülei Lynn Patridge és Mark Patridge. Három testvére van, Casey, Marky, és Smantha. Karrierje 2006-ban indult be az MTV show műsorában a The Hills című valóságshowban, amelyben Lauren Conrad és barátnői napjait láthattuk. A sorozat mind a hat évadában... több»
#9
Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens

szül. 1988. 12. 14. (35 éves)
Salinas - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Vanessa Anne Hudgens 1988. december 14-én született  Salinasban, azonban Oregonban nevelkedett. Édesanyja Gina Guangco, édesapja pedig Gregory Hudgens. Húga, Stella szintén színésznő. Kisgyerekként már színpadi darabokban játszott, a közönség láthatta például a „Hamupipőké”-ben vagy az „Óz a nagy varázslóban”,... több»
#8
Leighton Meester

Leighton Meester

szül. 1986. 04. 09. (38 éves)
Fort Worth, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Leighton Marissa Meester, amerikai színésznő, énekes és modell 1986-ban született Fort Worth-ben,Texasban. Marco Island-en nőtt fel, Floridában, majd New Yorkba költözött, ahol modellkedni kezdett. Ralph Lauren kampányában is részt vett, de számos világmárka hirdetésében is feltűnt. Tizennégy éves korában Los Angelesbe... több»
#7
Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

szül. 1989. 08. 21. (34 éves)
Palisades - New York - Amerikai Egyesült Államok
Hayden Leslie Panettiere amerikai színésznő és énekesnő 1989-ben született a New York állam béli Palisades-ben. A South Orangetown Middle Schoolba járt, nyolcadikos korától magántanuló volt. Karrierjét kilenc éves korában kezdte, amikor szerepet kapott a nagysikerű Ally McBeal című sorozatban. Ezt követően olyan szériákban tűnt... több»
#6
Keira Knightley

Keira Knightley

szül. 1985. 03. 26. (39 éves)
London, United Kingdom
Keira Christina Knightley 1985. március 26-án született Teddingtonban, Middlesex-ban, Angliában. Szülei mindketten szakmabeliek: édesapja, Will Knightley, színész, édesanyja, Sharman Macdonald pedig színésznőből avanzsált forgatókönyvíróvá. Van egy bátyja, Caleb. Keira már fiatalon tudta, hogy színésznő szeretne lenni, de a... több»
#5
Laura Vandervoort

Laura Vandervoort

szül. 1984. 09. 22. (39 éves)
Toronto, Ontario, Kanada
Laura Dianne Vandervoort 1984. szeptember 22-én született Toronto, Ontario, Kanadában. Gyerekkorában jó néhány sportot kipróbált többek között, a kosárlabda, tenisz, torna és a baseball. Van egy húga Sarah. A New York-i Egyetemen végzett írás - pszichológia szakon. Színészi pályafutását tizenhárom éves korában kezdte.... több»
#4
Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Alessandra Corine Maria Ambrosio Erechimben született, Rio Grande do Sulban, Brazíliában, 1981. április 11-én. Szülei Lucilda és Luiiz Ambrosio, egy testvére van, Aline. Olasz és lengyel felmenőkkel rendelkezik, apai nagyanyja 1929-ben menekült Brazíliába. 12 évesen kezdett modellkedéssel foglalkozni, 1995-ben az Elite Model Look nemzeti... több»
#3
Gemma Atkinson

Gemma Atkinson

szül. 1984. 11. 15. (39 éves)
Bury, Greater Manchester, England
Gemma Louise Atkinson 1984. november 16-án született az angliaia Bury-ben. Az iskolái befejezése után modellkedni kezdett - 2008 és 2009 között tündökölt csillaga ezen a pályán a legfényesebben, majd ezt követően színészkedni kezdett. Igazi áttörést Lisa Hunter karakterével ért el, melyet 4 évig alakított a Hollyoaks című... több»
#2
Adriana Lima

Adriana Lima

szül. 1981. 06. 12. (42 éves)
Salvador da Bahia, Bahia, Brazília
Már az kiskorában több szépségversenyen indult és nyert első helyezést. Tizenhárom éves korában egy fontos fordulópont következett be életében, amikor egy bevásárlóközpontban felfigyelt rá a Ford modellügynökség egyik alkalmazottja, aki szerződést ajánlott neki. Adriana meg is nyerte az Elite Modell Ügynökség díját. Két... több»
#1
Jessica Alba

Jessica Alba

szül. 1981. 04. 28. (43 éves)
Pomona - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jessica Marie Alba 1981. április 28-án Pomonában, Kaliforniában született. Édesanyja a kanadai-francia származású Cathernie, édesapja, Mark, mexikói gyökerekkel rendelkezik. Egy öccse van, Joshua. A család néhány költözést követően végül Claremontban telepedett le. Albát már gyerekkorában vonzotta a színészet, végül 11... több»