Mel Gibson a legkeményebb fater, itt a Megjött apuci 2 új előzetese

A Paramount idén novemberben beveti a nagyapákat.

Befutott a Megjött apuci 2 második előzetese, melyben Mark Wahlberg és Will Ferrell karaktereinek szülei is feltűnnek a nagyapák szerepeiben. Míg előbbi apját Mel Gibson, utóbbiét John Lithgow alakítja majd.

Ami a történetet illeti, Brad (Will Ferrell) és Dusty (Merk Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?

A 2015-ös Megjött Apuci hatalmasat szakított a mozikasszáknál világszerte. Összbevételei meghaladták a 390 millió dollárt, mellyel a vígjáték Will Ferrell pályafutásának legnagyobb anyagi sikert hozó filmje lett.

A film forgatókönyvét az első rész szkriptjét is jegyző  Sean Anders és Brian Burnsírták, a rendezői széket előbbi foglalta el. A már említetteken kívül a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Linda CardelliniJohn CenaAlessandra Ambrosio és Scarlett Estevez.

A Megjött apuci 2 hamarosan a hazai mozikban.