10 újdonság a héten a Netflixen: Hírhedt gengsztersztori, Mike Myers visszatérése és mások

Beköszöntött a május, és vele együtt egy első izgalmas hét a Netflixen. Sok érdekes tartalmat mutatnak be a jövő héten, nem éppen elhanyagolható nevekkel és szereplőkkel, tehát érdemes lesz vetni rájuk egy pillantást. Mutatjuk, milyen eredeti produkciókkal jön a Netflix, és ha valamelyikhez kedvet kaptatok, a premier időpontjától egyenesen a mafabos adatlapokról is elindíthatjátok őket a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésetek a streaminszolgáltatónál.

#10

vígjáték

Netflix

Christina ebben a különkiadásban mesél a szülői szerepekről, illetve a párkapcsolatok legszebb és legidegesítőbb pillanatairól is. több»

Rendező: Ryan Polito
Szereplők: Christina Pazsitzky
Christina Pazsitzky komikus, író és műsorvezető egy újabb különkiadással jelentkezik. Műsoraira és munkásságára jellemző, hogy az anyasággal foglalkoznak, ami ezúttal is igaz, mellette azért megfűszerezi más témákkal is a mondanivalóját.
#9

50 Marmaduke  (2022)

(2)

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Egy legendás kutyakiképző úgy véli, segíthet Marmaduke-nak, hogy ő legyen a történelem első dán dogja, aki megnyeri a Westminster Champion trófeát.

A világ egyik legismertebb dán dogja újra visszatér, hogy egy újabb generációt hódítson meg kalandjaival. Ezúttal egy versenyt szeretne megnyerni, azonban a kiképzés nem lesz könnyű. Eredetileg 2019-ben kellett volna megjelennie, de a világjárvány miatt csúszott a premierdátum.
#8

dráma | fantasy | zenés

Netflix

Amikor kicsi volt, Yun Ai arról álmodott, hogy mágus lesz. De a valóságban csak egy középiskolás diák, akinek még új zoknira sincs pénze. Miután egy karneválon találkozik egy... több»

A koreai sorozatok és filmek az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítottak a Netflixen. Az újszerű történetmesélés és a Hollywoodtól merőben eltérő módszerek, illetve a sztereotípiák kerülése sok néző szívét meghódította. Ezúttal egy bűvész történetét követhetjük nyomon, aki elvonultan él, azonban a vidámparkjába tévedő tini kirángatja őt a szürke hétköznapokból.
#7

dráma | romantikus

Netflix

A főiskola kezdete előtti nyáron Auden találkozik a titokzatos Elivel, egy álmatlanságban szenvedő társával. Miközben a tengerparti Colby városa alszik, ők ketten éjszakai... több»

Nyilván szükség van a klasszikus romantikára is, így nem maradhatott ki a Netflix heti kínálatából ez a darab sem. Egy történet a felnőtté válásról és az első szerelmekről, egy kisebb csavarral, mivel az egyik főhősünk álmatlanságban szenved.
#6

47 A leszámolás  (2022)

(8) (1)

akció | dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Diakité és Monge rendőrök, akik teljesen ellentétes személyiségekkel rendelkeznek. Váratlanul egy nagyszabású bűnügy felderítése közben kerülnek egy csapatba. több»

A nagy sikert arató Lupin sorozat sztárja, Omar Sy egy új filmmel jelentkezik, most a tolvaj helyett egy rendőr bőrébe bújik, és társával komoly nyomozásba kezdenek ebben a francia akcióvígjátékban.
#5

dokumentum | rövidfilm | sportfilm

Netflix

A dokumentumfilmben nyomon követhetjük Johanna Nordblad szabadbúvárt, amint megpróbálja megdönteni a jég alatt egy lélegzetvétellel megtett távolság világrekordját. több»

Rendező: Ian Derry
Szereplők: Johanna Nordblad
Johanna Nordblad szabadbúvárt ismerhetjük meg, aki egy rekordkísérlettel próbálkozik meg ebben a dokumentumfilmben.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Újabb nyár érkezik, újabb szerelmi háromszögek alakulnak ki, miközben a csoport ápolja szenvedélyeit és teszteli a barátság határait. több»

Folytatódik a Netflix olasz sorozata, amiben fiatalok az adriai tengerparton különféle szerelmi kalandokba bonyolódnak, és megpróbálják nagy kanállal habzsolni az életet. A harmadik az utolsó évad is egyben, befejezve ezzel a történetet.
#3

70 Magolvadás  (2022)

(2)

dokumentum | történelmi

Netflix

A Magolvadás című film a Three Mile Island-i atomerőműben majdnem megtörtént katasztrófával és a közösség védelmében felszólaló informátorral foglalkozik. Bennfentesek... több»

Rendező: Kief Davidson
Az Egyesült Államokban bekövetkezett nukleáris baleset története. 1979-ben egy atomreaktor részlegesen megolvadt, ami a legsúlyosabb katasztrófa volt eddig az ország területén. A Three Miles Island névre keresztelt atomerőmű esete felhívta a figyelmet arra, hogy milyen veszélyekkel járhat az atomenergia használata. A dokumentumfilm a katasztrófa hatásáról és hosszútávú következményeiről mesél.
#2

57 A pentavirátus  (2022)

(4) (1)

vígjáték

Netflix

Egy nem éppen a feladatra termett kanadai újságíró belekeveredik egy küldetésbe, amelynek célja az igazság kiderítése, és esetleg a világ megmentése. több»

Mike Myers manapság már nem igazán számít a legkeresettebb színésznek, azonban a 90-es években, illetve a 2000-es évek kezdetén sok siker kötődött a nevéhez. Vajon ez az új Netflix sorozat lenne a visszatérés lehetősége? A Saturday Night Live című műsorban kezdte pályafutását, ahol sok kisebb karaktert játszott. Ezúttal is hasonlóra számíthatunk, hiszen több szereplőt is ő alakít majd a sorozatban. Vajon a visszatérés a gyökerekhez sikert jelenthet?
#1

84 Clark  (2022)

(3) (2)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Hihetetlen történet Svédország leghírhedtebb gengszteréről, Clark Olofssonról, akinek bűntettei nyomán született meg a "Stockholm-szindróma" kifejezés. több»

Egy igazi gengsztertörténet, méghozzá Svédországból. A hírhedt bankrabló, Clark Olofsson története, aki annyira belopta magát annak idején a nép szívébe, hogy mindenki imádta őt, annak ellenére, hogy bűnöző volt. Az ő nevével hozható összefüggésbe a Stockholm-szindróma kifejezés. A főhőst Bill Skarsgård alakítja, aki már bizonyította, hogy tehetséges színész, ezért kíváncsian várjuk most mivel rukkolt elő.