1,7 milliárd megtekintett percet húzott be az új akciófilm streamingen, toronymagasan verte minden kihívóját (március 22-28)

A Luminate legfrissebb adatai szerint a Prime Video műsorkínálatában elérhető Országúti diszkó gyakorlatilag tarolt az előfizetők körében.

Merthogy a Doug Liman rendezésében készült produkció 1,7 milliárd perc megtekintést kapott a március 22-28. közötti héten. Ezt követi a Netflixen debütált A 3-test probléma, amely 1,6 milliárd percnyi megtekintést hozott össze. A széria egyébként a Trónok harca sorozat alkotóinak, David Benioff és D.B. Weiss új közös munkája, amely már néhány nappal a debütálása után a platform egyik legnézettebb tartalmává lépett elő.

A befutók között szintén ott van még az Úriemberek széria, amely Guy Ritchie 2019-es azonos című filmjének “folytatása”, a szintén a Netflixen elérhető sorozat 784,9 millió megtekintett percet hozott össze, amelyet a Gyilkossági ügyek: New York tudott már csak megelőzni 886,9 millió megtekintett perccel.

A filmek terén a dobogósok közül említhetjük még a Shirley Chisholm – Versenyben a Fehér Házért című életrajzi, történelmi filmet, amely 298,7 millió megtekintett percet kapott, míg a harmadik helyen a  Lindsay Lohan főszereplésével készült Az ír kívánság végzett 292,8 millió megtekintett perccel.

A filmek összesített listáját lentebb találjátok, amelyhez kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk.

#10

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

55 millió megtekintett perc - Netflix
#9

78 Leo  (2023)

(8)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»

59 millió megtekintett perc - Netflix
#8

60 Távol a világtól  (2023)

(35) (3)

dráma

Netflix

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»

63 millió megtekintett perc - Netflix
#7

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Miután egy meglepetésszerű mexikói családi kirándulás kisiklatja Ronnie Anne születésnapi terveit, a lány elhatározza, hogy bebizonyítja, elég idős ahhoz, hogy a saját feje... több»

67,1 millió megtekintett perc - Netflix
#6

dokumentum

Disney+

Egy kis atlantai HBCU-piknik felemelkedésének és bukásának története, amely egy befolyásos utcai bulivá nőtte ki magát, és az ATL-t mint jelentős kulturális színpadot helyezte... több»

104 millió megtekintett perc - Disney+
#5

60 Ricky Stanicky  (2024)

(5)

vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor három tinédzser csínyt követ el, és felgyújt egy házat, létrehoznak egy Ricky Stanicky nevű hamis személyt, hogy magára vállalja a felelősséget. Húsz évvel később... több»

176 millió megtekintett perc - Prime Video
#4

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»

201 millió megtekintett perc - Netflix
#3

fantasy | romantikus | vígjáték

Netflix

Amikor élete szerelme eljegyzi a legjobb barátnőjét, Maddie félreteszi az érzéseit, hogy koszorúslány legyen az írországi esküvőjükön. Napokkal a pár esküvője előtt Maddie... több»

292 millió megtekintett perc - Netflix
#2

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Életrajzi film Shirley Chisholmról, Amerika első fekete kongresszusi képviselőnőjéről. több»

298 millió megtekintett perc - Netflix
#1

61 Országúti diszkó  (2024)

(22) (14)

akció | thriller

Amazon Prime Video

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»

1,78 milliárd megtekintett perc - Prime Video