3 ok, amiért látni kell Brad Pitt és a Top Gun rendezőjének új filmjét

Brad Pittet legközelebb a Babylon című filmben láthatjuk Margot Robbie oldalán. A cselekményt egyelőre titokban tartják, de állítólag Hollywood egy régebbi korszakát járja körül. A film jelenleg az utómunkálatok fázisánál tart. A legújabb hír azonban, hogy a színész megkapta egy Forma-1-es film főszerepét. Mit tudunk eddig?

1. A téma - Az új film egy visszavonult Forma-1-es versenyzőről szól, aki visszatér a pályára, hogy egy  feltörekvő versenyző mentora legyen, és még egyszer utoljára szélsebesen hajszolja a dicsőséget. Bár az Az aszfalt királyai hasonló cselekménnyel operált, ez az új Forma-1-es vállalkozás is igencsak izgalmasnak ígérkezik.

2. A rendező - Elég izgalmas, hogy Pitt, aki generációjának egyik legünnepeltebb színésze John Kosinski-vel áll össze.  A Top Gun: Maverick fantasztikus, és Kosinksi rendezői stílusa nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a film hatalmas számokat produkált a kasszáknál. A rendező, úgy tűnik elég profi a mentor-mentorált kapcsolatok ábrázolásában, hiszen Miles Teller és Tom Cruise párosa is tökéletesen működött. Már csak emiatt is kíváncsian várjuk Kosinksi új alkotását!

3. A forgalmazó - A jelek szerint a filmet már meg is vásárolták, méghozzá nem más, mint az AppleTV. Az Apple az utóbbi időben igen nagynevű tehetségekre és minőségi filmekre tette rá a kezét. Ők voltak az első streaming platform, akik a Coda című filmjükkel elnyerték a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. Ez lesz a második nagyjátékfilm, amelyet megvásároltak streaming platformjuk számára, és amelyben Brad Pitt lesz a főszereplő. Nem beszélve arról, hogy így otthonról is élvezhetjük majd a száguldást és Pitt – már most azt rebesgetik – legújabb Oscar-esélyes alakítását ;)

Addig is, míg be nem gördül a pályára Brad legújabb filmje, szemezgessetek a legjobb autóversenyzős mozik közül! Itt találjátok listánkat a TOP 13 legjobb autóversenyzős filmmel!

Brad Pitt legújabb filmje, A gyilkos járat (a Deadpool rendezőjétől) augusztusban a hazai mozikban.

akció | szatíra | thriller

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»