47 éves korában elhunyt Nicki Aycox színésznő.

Halálának hírét sógornője, Susan Raab Ceklosky közölte a nyilvánossággal. “Gyönyörű, okos, vad, hihetetlenül tehetséges és szerető sógornőm, Nicki Aycox Raab tegnap elhunyt. Nicki és a bátyám, Matt csodálatos életet éltek együtt Kaliforniában. Határozottan harcos volt, és mindenki, aki ismerte, szerette őt” - írta Susan a közösségi médiában.

Aycox legismertebb alakítása az Odaát című sorozat több epizódjában látható, emellett pedig olyan további nagysikerű produkciókban szereplt, mint a Longmire, a Sötét zsaruk, a Vadidegen, a Döglött akták és a Miami helyszínelők

A színésznő rendszeresen osztott meg friss híreket a leukémiával folytatott harcával kapcsolatban. “STOP! NE próbálj meg 80-as évekbeli zenét énekelni, miután nagy dózisú kemoterápiát kaptál” - írta korábban egy bejegyzésében.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Nicki Aycox

Nicki Aycox

szül. 1975. 05. 26. - elhunyt 2022. 11. 16.
Hennessey, Oklahoma, Amerikai Egyesült Államok
Nicki Aycox 1975. május 26-án született az Oklahoma állambeli Hennessey-ben, az Egyesült Államokban. Gary Aycox és Margaret Aycox gyermekeként látta meg a napvilágot. Gyermekként zongorázott és szépségversenyeken énekelt, családja későbbi nehéz anyagi helyzete miatt azonban kénytelen volt felhagyni a zongorázással. Másokhoz... több»