Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78

Vadidegen (2007)

Perfect Stranger
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Vadidegen
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

Kicsit hátborzongatóan kezdődik a történet, de aztán szép lassan felépül a sztori és kifejezetten csavaros eseménysorozatot kapunk.

 
hsanya182   2016. 10. 23.

Több mint egy laza krimi! Van egy holttest, majd a szálak Hill-hez vezetnek ő a gyilkos?! Megpróbálják leleplezni az internetes felhasználónevét, a női csáberő is kudarcot vall, elveszünk lassan a emberek ítéleteiben, már mindenkit meggyanusítanánk, de egy elég egyszerű indítékra nem is gondotunk... Érdemes végignézni. Engem odaszegezett végig. Remek szituációk, párkacsolati témák, ajánlom...


 
Vibozsofi   2015. 03. 22.

Igazi thriller, ahol nagy szerepet lap a szexuális és a vonzerő. Csavaros , izgalmas film, megfelelő befejezéssel.

 
Ervinke86   2015. 02. 04.

Azt hittem sosem lesz vége. Bruce Willis neve hallatán pörgősebb filmre számítottam, bár Halle Berry személyétől néha kitör a frász. :)

 
Rekyyy   2016. 02. 09.

Nagy hatással volt rám ez a film, főleg ahogy haladtunk a cselekménnyel, és egyre durvábbá vált az emberi kapzsiság, önzőség, én, és az erkölcsi gátlás nélkül megtett tett. Imádom a krimiket, és ez is úgy indul, mint egy jó krimi, majd a végén jövünk rá, hogy a maszk minket is megtéveszt, ahogy mindenkit. Ott voltak aa jelek, de nem jöttünk rá. Vajon haa az életben látnánk egy embert, aki ilyen maszkot visel, akkor észrevennénk? Meddig vagyunk képesek mi emberek elmenni azért hogy a bűnünk ne legyen büntetve?

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.