Az ördög háromszöge

Az ördög háromszöge

Diabolique

Cikkek
SaSa

A gyönyörű, szexi Nicole és a halkbeszédű, félénk Mia közös vonása, hogy ugyanazt a férfit szeretik. Nicole az ördögi vonzerővel megáldott férfinek a szeretője, és képtelen elhagyni, míg Mia, Guy felesége már öngyilkosságot is elkövetett férje sorozatos hűtlensége miatt. Amikor a két asszony felfedezi, hogy osztozni kénytelenek az ördögi férfin, furcsa tervet szőnek, méghozzá közösen: Guynak vesznie kell! A helyszínen hamarosan megjelenik egy nyomozónő Guy eltűnése ügyében. És bizonyos jelek arra utalnak, hogy a férfi esetleg mégsem halt meg.

Forgatókönyvíró: Henri-Georges Clouzot, Don Roos
Premier (HU): 1996.10.03.

Ördöngősök  (1955)

2025.09.13 SaSa

Nekem a sötét hajú főszereplőnő alakítása nem tetszett. Ezt leszámítva amúgy egészen jó, élvezhető film volt. Annyira nagyon kiemelni semmit nem tudnék, ami igazán tetszett volna, hacsak nem Sharon Stone játéka... Egyszer érdemes megnézni. Újra nem fogok vágyni rá.

2022.10.14 JRD

Egy francia film amcsi feldolgozása, ez már sok mindent el is árul. Lesarkított és annyira egyszerű, hogy az már sérti a nézőt. De attól még egyszer simán megnézhető. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

2022.10.13 acura steve

Ez aztán izgi volt!

2023.08.28 Ergit

Eléggé frászt hozós film! Nagyon jó színészi játék! A Sharon Stone által formált karakter rejtélyes. Kiismerhetetlen a nő.

A filmet Pennsylvania államban (USA) forgatták.Szerző: dulkap