47 méter mélyen 2: Ezek a cápák a pokolból szabadultak (előzetes)

Ezen a nyáron Johannes Roberts legújabb filmjében újra elhozza a borzongást a horrorfilmek rajongói számára.

47 méter mélyen folytatása ugyanis még ez év augusztus 16-án megérkezik a mozikba. A hatalmas mélyvízi ragadozók visszatérnek a mozivásznakra. A film története szerint négy tinédzserlány izgalmas kalandba vág. Búvárkodni készülnek, hogy felfedezzék egy titokzatos víz alatti város romjait. A kaland azonban rövidesen rémálommá változik, amikor a mélytengeri labirintus titkait kutatva egyenesen egy gyilkos cáparaj területén találják magukat.

A produkció mindezeken túlmenően is tartogat izgalmakat, mivel egyúttal Corinne Foxx és Sistine Rose Stallone filmes debütálását láthatják majd a nézők. Nem véletlenül csenghet ismerősen sokak számára a két név, hiszen ők az Oscar-díjas színész, Jamie Foxx és a Rocky sztárjának, Sylvester Stallone lányai.

A hangulat megalapozásához pedig meg is érkezett a film első előzetese, amely garantáltan meghozza a kedvet, íme, mutatjuk is:

dráma | horror | kaland | thriller

A 2017-es 47 méter mélyen folytatásában öt turista búvárkalandra indul egy víz alatti városba, azonban csakhamar kénytelenek rádöbbenni, hogy a mélységben nincsenek... több»