7 premierfilm, amiről nem érdemes lemaradnod a hétvégén (streaming és mozi, 28. hét, 2023)

Megint csütörtök, így ismét új filmek debütálnak a hazai mozikban. Ezek közül kettőt hoztunk most nektek, de az úgy nem lett volna túl tartalmas, így körülnéztünk a streaming szolgáltatók kínálatában is. Ezzel az alábbi lista máris hét fősre bővült, köztük újdonságokkal a Netflix, az HBO Max és a TelekomTVGO kínálatában.  A listán francia krimi-vígjáték, régóta várt kém-akciófilm, horror és animációs film egyaránt megtalálható. Ezekről az új filmpremierekről tényleg nem érdemes lemaradnod a hétvégén!

#7

72 Krokodili  (2022)

(7) (3)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Lyle egy krokodil, aki egy New York-i házban él a 88. utcában. Az élete csendes, és fő elfoglaltsága az, hogy segít a Primm családnak a napi kis házimunkában vagy játszik a... több»

A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra… akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs kitömve, csak a gazdája magára hagyta. Josh persze eltitkolja a család elől, hogy van egy potyalakójuk. Aztán persze lebukik, és meg kell harcolnia új barátjáért. De amikor már éppen a felnőttek is belenyugodnának, hogy ezentúl eggyel többen vannak, feltűnik a kroki régi gazdája, a nagyhangú, mesebeli Valenti úr, egy szomszéd pedig bosszúhadjáratot indít, mert szerinte nem való állat oda, ahol ember él. Július 16-tól az HBO Maxon.
#6

63 Renfield  (2023)

(15) (15)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»

A gonosz nem él örökké, ha nincs egy kis segítsége. Drakula hűséges szolgájának modern rémmeséjében Nicholas Hoult alakítja Renfieldet, a történelem legnarcisztikusabb főnökének, Drakulának meggyötört segédjét. Renfield arra kényszerül, hogy ő szerezze be gazdája zsákmányát, és teljesítenie kell minden parancsát, legyenek azok bármilyen elfajzottak is. Ám most, több évszázadnyi szolgaság után Renfield készen áll arra, hogy megnézze, van-e élet a sötétség hercegén túl is. Bárcsak megtalálná a módját, hogyan vessen véget ennek a kölcsönös függésnek. Holnaptól a TelekomTVGO-n.
#5

fantasy | horror | sci-fi | thriller

HBO Max | Telekom TVGO

Két testvér története, akiknek újbóli találkozását démoni erők próbálják megakadályozni.

Egy földrengés után a fiatal Danny, Bridget és Kassie a pincében játszanak Los Angeles-i otthonukban, amikor földrengés rázza meg a környéket. Danny alatt beszakad a föld és egy régi kriptában találja magát, ahol ódon fonográf-felvételek, ősi ereklyék és egy hátborzongató könyv fekszik. Magával viszi őket, hogy eladhassa, de nem tudja, hogy a Naturom Demonto egy példányára bukkant. A gonosz halottak pedig megszállják a környéket. Holnaptól a TelekomTVGO-n.
#4

horror | vígjáték

HBO Max

Miután a kormányzó kiadja az okmányokkal nem rendelkező bevándorlók gyermekeinek letartóztatásáról szóló rendeletet, az újonnan őrizetbe vett fiataloknak lehetőséget... több»

Miután a kormányzó kiadja az okmányokkal nem rendelkező bevándorlók gyermekeinek letartóztatásáról szóló rendeletet, az újonnan őrizetbe vett fiataloknak lehetőséget kínálnak arra, hogy az ellenük felhozott vádakat ejtsék, ha önkéntes munkát vállalnak az idősek gondozásában. Holnaptól az HBO Maxon.
#3

horror | misztikus | sci-fi

Netflix

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell... több»

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell megküzdeniük Barcelona kietlen utcáin. Ám ahogy más túlélőkkel nyugtalan szövetséget kötnek, és egy biztonságos menedék felé tartanak, a láthatatlan lényeknél is baljósabb fenyegetés szegődik a nyomukba. Holnaptól a Netflixen.
#2

62 Családban marad  (2022)

(2) (5)

krimi | romantikus | vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Sylvie, az ötvenes éveiben járó, az életet nagykanállal habzsoló nő drámapedagógusként dolgozik egy börtönben. Itt találkozik Michellel, élete szerelmével, akit egy... több»

Az életvidám, ötvenes éveiben járó Sylvie drámatanárnőként dolgozik a börtönben, ahol megismerkedik élete szerelmével, Michellel, akit egy rablásban való részvétel miatt zártak be. A férfi hamarosan szabadul és az esküvőt tervezik. A nő fiának, Abelnek ez nem tetszik, nem bízik a férfiban. A legjobb barátja segítségével mindent megtesz, hogy megvédje az anyját és megpróbálja kideríteni, hogy mire készül az ex-fegyenc. Mától a mozikban.
#1

akció | kaland | thriller

SkyShowtime

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»

Ethan Hunt és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, és Ethant a múltja sötét erői kezdik el körülvenni, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa, semmi lehet fontosabb ennél a küldetésnél – még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek… Mától a mozikban.