8 kihagyhatatlan sorozat, amire érdemes rákattannod februárban

Azon tanakodsz, hogy új sorozatba kezdenél? Semmi gond, a streaming világában dúskálhatsz a kínálatban. De a nagy tömegben nem mindig könnyű megtalálni a legjobbakat. Szerencsére erre vagyunk itt mi, mutatunk is gyorsan nyolc olyan sorozatot, amivel szerintünk remekül el lehet ütni a februári heteket.

#8

75 Együttműködés  (2023)

(3)

thriller

Apple TV+

Egy nagy tétekkel teli, kortárs thriller, amely azt vizsgálja, hogy a múltunk hibái hogyan képesek elpusztítani a jövőnket. több»

Egy nagy tétekkel teli, kortárs thriller, amely azt vizsgálja, hogy a múltunk hibái hogyan képesek elpusztítani a jövőnket.
#7

dokumentum | valóságshow

Apple TV+

Kövesse Levy kalandjait, ahogyan meglátogatja a világ legkülönlegesebb szállodáit, valamint felfedezi az ott élő embereket, helyeket és kultúrákat. több»

Kövesse Levy kalandjait, ahogyan meglátogatja a világ legkülönlegesebb szállodáit, valamint felfedezi az ott élő embereket, helyeket és kultúrákat.
#6

82 Carnival Row  (2019)

(7) (2)

fantasy | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Az Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével készült sorozat egy fantasy-széria, ami egészen a viktoriánus korig repíti vissza a nézőt. A történet során megjelennek a... több»

A második évadban a tündérek megpróbálnak kapcsolatba lépni Jonah-val és Sophie-val, ami eufória, varázslatok és öröm láncreakcióját hívhatja elő. Megtudhatjuk, mi történt Imogennel és Agreusszal, miután elmenekültek.
#5

80 Helló, holnap!  (2022)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy csoport utazó ügynököt követhetünk nyomon, akik holdbéli üdülési joggal házalnak. több»

Egy futu-retro világban mivel házalnak az ügynökök? Holdbéli üdülési joggal! Őket követi nyomon ez az új sorozat. A csapat vezetője mindennél jobban hisz egy szebb holnapba, lelkesedése átragad társaira is. De nem lehet, hogy csak álomvilágban él?
#4

60 Még nem halott  (2023)

(1)

vígjáték

Disney+

Nell Serranót ismerhetjük meg, aki teljesen kiégett, újonnan egyedülálló és öregnek érzi magát, és azon dolgozik, hogy újrakezdje a 10 évvel ezelőtt hátrahagyott életét és... több»

Nell Serranót ismerhetjük meg, aki teljesen kiégett, újonnan egyedülálló és öregnek érzi magát, és azon dolgozik, hogy újrakezdje a 10 évvel ezelőtt hátrahagyott életét és karrierjét.
#3

90 Kedves Edward  (2023)

(3)

dráma

Apple TV+

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új barátságok, románcok és közösségek alakulnak ki közöttük.
#2

83 Te  (2018)

(26) (9)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető. A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló, így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába... több»

Joe Goldberg, miután előző élete lángba borult, Európába menekült, hogy elmeneküljön a "zűrös" múltja elől, új identitást vegyen fel, és persze, hogy az igaz szerelmet keresse. Joe azonban hamarosan új szerepében találja magát, amikor rájön, hogy talán nem ő az egyetlen gyilkos Londonban. Most a jövője azon múlik, hogy azonosítja és megállítja-e azt, aki célba vette az új baráti társaságát.
#1

76 Star Trek: Picard  (2020)

(1)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Amazon Prime Video

Titkos cselekmény. A Star Trek: The Next Generation (1987) folytatásának középpontjában Jean-Luc Picard kapitány (Sir Patrick Stewart) élete áll.   több»

Harmadik, egyben utolsó évadához érkezik hamarosan a Jean-Luc Picard kapitány és a USS Enterprise legénységének utolsó kalandjait elmesélő sorozat. A legendás űrhajó és annak legendás legénysége új és titokzatos ellenséggel néz szembe.