2021.01.26   szerző: GGS   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

A 2020-as év egyik egyértelmű nyertese a Netflix volt, amely soha nem látott népszerűségnek örvendett a világszerte otthonaikba zárt emberek körében. Nem csoda, hiszen ezernyi remek filmet és sorozatot kínál az otthon kényelmében. A legnagyobb streaming szolgáltató rengeteg saját gyártású alkotást és már befutott klasszikust kínál, így mindenki megtalálhatja rajta a kedvenceit.

A 10 legrosszabb 2020-as Netflix-filmet egyszer is elég volt látni

De persze a sok jó film és sorozat mellég becsúsznak a borzasztó alkotások is. Olyanok, amiket az ember vagy azért néz meg, mert nem tudja, mit sodort az útjába a sors, vagy azért, mert annyi rosszat hallott róla, hogy egyszerűen muszáj megnéznie. Akárhogy is, 2020-ban is volt nem egy, nem kettő olyan film a Netflixen, amelyeket elég volt egyszer is végigszenvedni. Ezek közül mutatjuk most meg a tíz legrosszabbat! Íme, a lista.

#10

romantikus | vígjáték

Tim Morris egy egyedülálló férfi, aki hosszú ideje keresi már a nagy őt. Úgy tűnik, a szerencse rá mosolyog, amikor az interneten keresztül megismerkedik Missyvel, akibe néhány... több»

#9

dráma | thriller

Grace Waters (Crystal Fox) reményvesztetten tengeti életét, mióta tudja, hogy férje viszonyt folytatott valakivel. Válásuk után megismer egy férfit, és szinte újjászületik,... több»

#8

dráma | thriller

Miután újra összehozza a sors egy régi barátjával, Daviddel (Omar Epps), Ellie (Nia Long) megpróbálja helyrehozni zátonyra futott házasságát Marcusszal. Csakhogy David sokkal... több»

#7

dráma | krimi | misztikus

Az Oscar-díjas Anne Hathaway egy washingtoni hírlapíró szerepében jelenik meg, aki önhibáján kívül a szereplőjévé válik egy ügynek, melyről épp cikket készült közölni;... több»

#6

akció | vígjáték

A kamaszkorba lépő Kareem Manning nem nézi jó szemmel anyja új kapcsolatát James Coffee-val. Feltett szándéka megakadályozni, hogy komolyabbra forduljon a dolog kettejük közt, és... több»

#5

romantikus | vígjáték

Bizonyára mindenki ismeri a kínos érzést, ami azután fogja el az embert, hogy elküldött egy üzenetet, ami pillanatokkal később már kevésbé tűnik jó ötletnek. Ilyenkor... több»

#4

akció | dráma | krimi

Spenser (Mark Wahlberg) egykor maga is a rendőrség kötelékében állt, de mivel az alvilág vele sem bánt kegyesen, börtönben végezte. Miután a férfi letölti a büntetését, egy... több»

#3

romantikus | vígjáték

Elle, Noah és Lee kalandjai folytatódnak.

#2

akció | krimi | thriller

Az USA kormánya megelégelte a törvénysértést, olyan ellenőrzési rendszer alkalmazását készül bevezetni, ami mindenki számára lehetetlenné teszi bármilyen jogellenes... több»

#1

vígjáték

Vajon hányféle módon alakulhat ugyanaz az esküvő? Egyet mondatunk, több, mint gondolnád! Jack (Sam Calflin) egy fiatal, sármos férfi, aki lázasan készülődik imádott nővére... több»

Rendező: Dean Craig
Forgatókönyvíró: Dean Craig
Szereplők: Sam Claflin, Olivia Munn, Freida Pinto, Eleanor Tomlinson, Joel Fry