A 6 legjobban várt film márciusban, amit CSAK a mozikban láthatsz

Kétségtelen, hogy 2020 óta ez az év lesz a "legzsúfoltabb" a friss filmes megjelenések terén. A márciusi hónapban pedig csak kapkodjuk majd az izgalmasabbnál izgalmasabb premiereket látva, ezt garantáljuk. Lentebb egy rövid listában össze is foglaltuk, mire számíthatunk a következő hónapban.

#6

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»

Ennél "kultikusabb" filmet aligha kapunk az idei évben. Egy izgalmas kalandfilm, amelyben különc tolvajok és kalandorok viszik a főszerepet, és amelyről már előzetesen is annyit megtudhattunk, hogy amolyan "Galaxis őrzői" hangulata lesz. A főszerepekben érkezik Chris PineHugh GrantMichelle RodriguezSophia LillisRege-Jean PageChloe ColemanJustice Smith és Jason Wong.
#5

70 Sikoly VI.  (2023)

(22) (7)

horror | misztikus | thriller

Netflix

Samnek (Melissa Barrera), Tarának (Jenna Ortega), Mindynek (Jasmin Savoy Brown) és Chadnek (Mason Gooding) elege van mindenből. Miután túlélték Ghostface utolsó mészárlását... több»

Ha Jason be tudta venni Manhattant, akkor Ghostface is megérdemel egy esélyt. A városi környezet és a természetfelettinek tűnő csavar az új felvonásban kiváltképp izgalmas lehet, ráadásul Jenna Ortega az előző rész óta hatalmas népszerűségre tett szert, mellette pedig több ismerős arc is visszatér a folytatásban. Magyarországon a film X besorolást kapott, amely egyúttal azt jelenti, hogy a hazai mozik kizárólagosan este tíz után tűzhetik műsorra. Ilyen szigorú besorolást nem sok produkciók kapott hazánkban mindeddig.
#4

63 65  (2023)

(32) (10)

dráma | kaland | sci-fi | thriller

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy névtelen pilóta (Adam Driver) egy kislánnyal (Ariana Greenblatt) együtt utazik az űr végtelenségében, amikor technikai problémák miatt kényszerleszállást kell végrehajtania... több»

Adam Driver egy űrhajóst alakít, aki felfedező küldetése során száguld a kozmoszon keresztül, amikor űrhajóját aszteroidák találják el. Kénytelen leszállni egy feltérképezetlen bolygón, amely tele van óriási szörnyekkel. Pontosabban: ezek az óriási lények dinoszauruszok, mert valójában 65 millió évet utazott vissza az időben! Nem kérdés, hogy nagyon hamar a túlélés lesz a tét, hősünknek ráadásul egy fiatal nő életét is meg kell védenie.
#3

72 John Wick: 4. felvonás  (2023)

(20) (7)

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»

Úgy tűnik, hogy John Wick úr továbbra sem végzett a bosszúhadjáratával. Amikor utoljára láthattuk őt barátja, Winston épp lelőtte őt egy szálloda tetejéről. Most pedig arra törekszik, hogy újra régi munkaadói "bizalmába" férkőzzön (vagy legalábbis elkerülje, hogy végtelen számú, magasan bérgyilkosaik üldözzék őt), mert ezúttal a jakuza is beszáll a játékba.
#2

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»

A Black Adam okozta csalódás után a Shazam! folytatása kétségtelenül készen áll arra, hogy megnevettesse a nézőket, miközben a Warner Brothers. megpróbál egy kis időt nyerni, hogy James Gunnal az élen "rendezze sorait". Zachary Levi nagyranőtt gyerekként ezúttal nem marad egyedül, hiszen vele van az egész család. A segítségre pedig szükség is lesz, hiszen görög istenségekkel (Helen Mirren és Lucy Liu) kell felvenni a harcot, akik úgy érzik, hogy a halandók ellopták az erejüket, és szeretnék visszakapni azt. 
#1

75 Creed III  (2023)

(5) (6)

dráma | sportfilm

Amazon Prime Video

Miután Adonis Creed (Michael B. Jordan) átvette a hatalmat a bokszvilágban, karrierje és családi élete egyaránt virágzik. Addig, amíg gyermekkori barátja, Damian (Jonathan Majors)... több»

Michael B. Jordan nemcsak azért veszi fel még egyszer a bokszkesztyűt, hogy eljátssza Adonis Creedet, Apollo fiát, hanem azért is, mert ezt a projektet választotta a rendezői debütálására. Az elvárások vele szemben tehát igencsak magasak. A történet szerint miután Adonis kiszabadult apja és edzője/mentora, Rocky Balboa árnyékából, végre megtalálta a személyes, szakmai és lelki nyugalmat. Ekkor felbukkan egy régi barátja a múltjából, aki meg akarja mutatni egykori gyerekkori cimborájának, hogy megvan benne mindaz, ami ahhoz kell, hogy ő is bajnok legyen. Ami "szíves" viszontlátásnak indult, az rhamar ivalizálásba torkollik, amit csak a ringben lehet rendezni.