2018.01.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

A horror mém egészestés mozifilmet kap, melyhez befutott az első magyar előzetes.

A hazai mozikba is jön a Slender Man - Az ismeretlen rém, itt az első magyar előzetes

Az HBO Beware the Slenderman című dokumentumfilmje után a játékfilmként hódíthatja meg a vásznat Slender Man.

A film egy magas, rémisztő, természetellenesen hosszú karokkal rendelkező arcnélküli lény történetét meséli el, akinek nyomában számolatlanul tűnnek el a gyerekek és tinédzserek.

A film hivatalos szinopszisa:

Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter magas, nevetségesen hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akiknek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. És azok általában engedelmeskednek neki. Számára álom és ébrenlét között nincs határ, mindenhova eljut, de türelmes. Nem sürget, kivár. És azután lecsap. A kiskamaszok és kamaszok között őrületes kultusszal rendelkező rémalak számtalan történet, képregény, dokumentumfilm és netes oldal hőse. Nagyon sokan élőnek hiszik, még túlságosan élőnek is. Az új, különleges horrorfilm őt választotta főszereplőjéül.

A rendezői széket az eddig leginkább csak a sorozatok világában tevékenykedő Sylvain White foglalhatja el, aki olyan szériák epizódjainak rendezésével szerzett hírnevet, mint A célszemély, A mentalista vagy a Halálos fegyver, míg a főbb szerepeket  Javier BotetAnnalise BassoJoey KingJaz SinclairJulia Goldani TellesKevin Chapman és Michael Reilly Burke alakítják.

A Slender Man - Az ismeretlen rém hamarosan a hazai mozikban.

horror

Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter... több»