Anne Heche fia, Homer Laffoon elárulta, hogy miért fontos a számára, hogy édesanyjét a Hollywood Forever temetőben helyezzék végső nyugalomra.

A Hat nap, hét éjszaka színésznőjének holttestét augusztus 18-án hamvasztották el, miután végrendelkezése szerint felajánlotta a szerveit, a halotti bizonyítvány szerint a végső nyughelyehelye a Los Angeles-i Hollywood Forever temető lesz.

Anne 20 éves fia, Homer, akit exével, Coley Laffoonnal közösen neveltek el, egy új nyilatkozatban magyarázta el, milyen érzelmi okból döntöttek úgy, hogy édesanyját ezen a helyen temetik el.

"A bátyám, Atlas és én szeretnénk megköszönni Tylernek, Noelle-nek és a Hollywood Forever összes csodálatos emberének a kedvességüket, együttérzésüket és nagylelkűségüket" - mondta az E! Newsnak adott nyilatkozatában augusztus 23-án. "Meggyőződésünk, hogy anyukánk imádná a helyszínt, amit kiválasztottunk neki".

Homer hozzátette: "Gyönyörű, békés, és hollywoodi társai között lesz".

"A legfontosabb, hogy a Hollywood Forever egy élő hely, ahol az emberek filmeket, koncerteket és egyéb eseményeket látogatnak" - folytatta. "(...)  Ő is a rajongóihoz, a szórakoztatóipari közösséghez, és most már az örökkévalósághoz tartozik" - adott magyarázatot arra, hogy miért ezt a helyszínt választotta.

#nonumbers

Anne Heche

szül. 1969. 05. 25. - elhunyt 2022. 08. 12.
Aurora, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Anne Heche 1969. május 25-én született az Ohio állambeli Auroraban, az Egyesült Államokban. Nancy Prickett és Donald Joseph Heche legfiatalabb gyermekeként látta meg a napvilágot. Gyermekkorában családjával tizenegy alkalommal váltott lakcímet, végül Ocean Cityben telepedtek le, amikor Heche tizenegy éves volt. Tizenhárom éves... több»