2021.01.01   szerző: zoltyah   hozzászólások: 0
Saját lista készítése
#10

67 24 hét  (2016)

dráma

Egy fiatal nő hat hónapos terhesen tudja meg, hogy születendő gyermeke Down-szindrómás, ráadásul súlyos szívelégtelenséggel jön majd a világra. Hogyan döntsön? Válassza az... több»

#9

dráma | vígjáték

Sam, a tizennyolc éves autista srác úgy dönt, itt az ideje, hogy barátnőt találjon. A dolog nem megy igazán könnyen, hiszen Sam számára nem könnyű bármilyen kapcsolatot is... több»

#8

dráma

Gianni (Kim Rossi Stuart) berlini kórházhoz utazik szellemi és testi fogyatékos fiával Paolo-val (Andrea Rossi) egy kezelésre. Útjuk során Gianni megismeri Nicole-t (Charlotte... több»

#7

dráma

Az 1930-as évek elején, a nagy gazdasági válság idején vándormunkások járják az országot. Az értelmes George és bivalyerős, ám szellemileg visszamaradott társa, Lennie is... több»

#6

84 Nevem Sam  (2001)

dráma

Sam Dawson (Sean Penn) szellemi fogyatékos, és egyedül, illetve barátai segítségével neveli lányát, Lucyt (Dakota Fanning). Sam körülbelül egy hétéves gyerek szellemi szintjén... több»

#5

akció | dráma | krimi

Christian Wolff egy matekzseni, akinek több érzéke van a számohkoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ... több»

#4

dráma | vígjáték

Harry, a rohanásban és stresszben élő értelmiségi és Georges, az intézetből szökött mongoloid fiatal férfi véletlen találkozása mindkettőjük életét megváltoztatja...

#3

dráma | vígjáték

Zack (Zack Gottsagen) egy Down-szindrómás huszonkét éves srác, aki megszökik az orvosi intézményből, ahol hosszú ideje ápolják, hogy beteljesítse álmát, és profi pankrátor... több»

#2

dráma | vígjáték

A francia vígjáték bohókás könnyedséggel, ugyanakkor igaz együttérzéssel közelít egy társadalmilag érzékeny témához. Főszereplői autistáknak próbálnak segíteni, hogy... több»

#1

88 Esőember  (1988)

dráma

Charlie Babbit (Tom Cruise) az elkényeztetett  és önző szépfiú csalódottan veszi tudomásul, hogy apai öröksége mindössze néhány rózsabokor és egy öreg autó. Ám a... több»