Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Nevem Sam
 
Pappcsino   2016. 12. 09.

legújabb vélemény

Elképesztően jó film, igazi nagy kedvencem, amit akárhányszor meg tudok nézni, kléptelen vagyok megunni, annyira zseniális. Sean Penn brillírozik a szerepben, jobb választást nem is találhattak volna helyette.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Fantasztikus film ! Sean Penn ahogy eljátszat a szerepet az hihetetlen mennyire jól csinálja ,nem hiszem hogy ennél jobba elő tudta volna valaki adni !!! 10/10


 
Ghotik   2016. 10. 03.

DRáma Kategóriában jobbak között van. Egy megfogó, elgondolkoztató dráma . Jól alakítanak a színészek, magával ragadó film, profi alakítás. Érdemes megnézni.

 
storeman   2015. 11. 28.

Kétségtelen, hogy ez Sean Penn legnagyobb alakítása. Eléggé ellentmondásos színésznek tartom, de itt megmutatta azt is, hogy mennyire sokrétű tehetség.

 
juliS   2016. 02. 29.

Ez egy igazi dráma igazi sztárszínészekkel. Sean Penn ragyogóan alakítja a szellemileg visszamaradott, de szerető és kitartó apát. Az embernek a szíve szakad meg a filmen. A rendezéssel is elégedett vagyok, a filmzene pedig külön dicséretre méltó.

A film összbevétele 97 818 139 dollár volt (imdb.com).

 

Lucy szerepére Shailene Woodley is pályázott.

(ps)
 

A 3 éves Lucy-t Elle Fanning alakítja, aki a valóságban Dakota Fanning húga.

(ps)
 

Sean Penn a felkészülés során több időt is eltöltött egy olyan Los Angeles-i intézetben, ahol szellemi fogyatékosokkal foglalkoznak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.