Nagyon szép, megható történet. Minden szempontból elismerésre méltó ez a film. Ha jól tudom, Sean Pennt annak idején Oscar-díjra jelölték ezért a szerepért. Akkor nem ő nyerte el, de szerintem megérdemelte volna.
Fantasztikus film ! Sean Penn ahogy eljátszat a szerepet az hihetetlen mennyire jól csinálja ,nem hiszem hogy ennél jobba elő tudta volna valaki adni !!! 10/10
DRáma Kategóriában jobbak között van. Egy megfogó, elgondolkoztató dráma . Jól alakítanak a színészek, magával ragadó film, profi alakítás. Érdemes megnézni.
Elképesztően jó film, igazi nagy kedvencem, amit akárhányszor meg tudok nézni, kléptelen vagyok megunni, annyira zseniális. Sean Penn brillírozik a szerepben, jobb választást nem is találhattak volna helyette.
Kétségtelen, hogy ez Sean Penn legnagyobb alakítása. Eléggé ellentmondásos színésznek tartom, de itt megmutatta azt is, hogy mennyire sokrétű tehetség.
Ez egy igazi dráma igazi sztárszínészekkel. Sean Penn ragyogóan alakítja a szellemileg visszamaradott, de szerető és kitartó apát. Az embernek a szíve szakad meg a filmen. A rendezéssel is elégedett vagyok, a filmzene pedig külön dicséretre méltó.