Az év(?) akciófilmjétől a kulthorror új részéig: 5 premierfilm, amin nem fogsz unatkozni a hétvégén

Azt mondják a meteorológusok, hogy bár ma még szép az idő odakint, sőt, holnap akár 24 fok is lehet, hétvégére természetesen megint jön a lehűlés. De nem csak hűvösebb lesz, még esni is fog. Mit is lehet ilyenkor csinálni? Mondjuk bevackolni magunkat a TV elé vagy beülni a moziba egy jó filmre! Mutatunk is öt filmet, amit ezen a hétvégén érdemes lesz megnézni!

#5

72 John Wick: 4. felvonás  (2023)

(20) (7)

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»

A negyedik felvonásban John Wick eddigi legveszedelmesebb ellenfeleivel száll szembe. Az érte járó vérdíj csak nőttön nő, miközben az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig. Mától a mozikban!
#4

86 Hat hét  (2023)

(6) (3)

dráma

Mozikban | HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Zsófi, a film főszereplője az érettségire készül, és profi asztaliteniszezői karrierről álmodik. Kihívásokkal teli anyagi körülmények között él labilis anyjával és... több»

A film főhőse az érettségi előtt álló, profi asztalitenisz karrierért küzdő Zsófi, aki nehéz anyagi körülmények között él labilis édesanyjával és húgával. Későn veszi észre, hogy terhes, és az életkörülményeiket figyelembe véve úgy dönt, hogy születendő gyermekét egy civil szervezet segítségével örökbe adja egy hosszú évek óta várakozó párnak. Zsófi határozott és kifejezetten felnőtt döntést hoz, de a szülése után jelentkező fizikai és érzelmi hullámvasútra nincsen felkészülve. A film az ő szemszögén keresztül követi végig a szülés utáni, az örökbeadó és örökbefogadó szülőknek egyaránt érzelmileg megterhelő hat hetes időszakot, amikor az életet adó anya még meggondolhatja magát. Mától a mozikban.
#3

akció | krimi | thriller

Netflix

Egy titokzatos nő kiképez egy lánytriót, hogy bosszút álljanak egy bűnözői bandán, amely bántalmazza a nőket. A három harcosnő mindent kockára tesz, hogy szembeszálljon ezzel... több»

Egy titokzatos nő kiképez egy lánytriót, hogy bosszút álljanak egy bűnözői bandán, amely bántalmazza a nőket. A három harcosnő mindent kockára tesz, hogy szembeszálljon ezzel a korrupt birodalommal. Mától a Netflixen.
#2

55 A zöld lovag  (2021)

(8) (2)

dráma | fantasy | horror | kaland

HBO Max

Sir Gawain, az Artúr király mondakörből ismert legendás lovag vakmerő kalandja elevenedik meg. Sir Gawain önfejű férfi hírében állt, aki nekivágott a világnak, hogy legyőzze a... több»

Artúr király legendájának epikus látványú fantasy kaland adaptációjában megismerhetjük Sir Gawain, Artúr önfejű unokaöccsének történetét, aki vakmerő kalandra indul, hogy legyőzze a gigászi, smaragdbőrű Zöld Lovagot. Gaiwan útját szellemek, óriások, tolvajok és útonállók szegélyezik, de eltökéltsége és kitartása, bizonyításvágya a családja és a királyság számára nem ismer határokat. Holnaptól az HBO Maxon.
#1

horror | misztikus | thriller

Telekom TVGO

Az ország minden tájáról fanatikusok, gorehoundok és horrorrajongók százai özönlenek Louisianába a legendás Horror Hound Fesztiválra. Köztük van Sam (Gabriel Freilich) és... több»

Az első rész mára szinte kultstátuszba került, a második még elment, de a harmadikra már senki sem emlékszik. Most mégis itt a negyedik! A film még tavaly ősszel debütált, de mától a Telekom TVGO előfizetői is megnézhetik. Ezúttal egy fiatal pár tart egy horror fesztiválra, amikor a Creeper újra felébred 23 éves álmából és újra elkezdődik a mészárlás.