Betiltották Jennifer Lopez sztriptízes filmjét, A Wall Street pillangóit

Hiába a remek kritikák, a Jennifer Lopez Oscar-esélyes alakítása és a remek bevételek, A Wall Street pillangói egyszerűen túl dögös a cenzoroknak.

Nem vetíthetik Malajziában A Wall Street pillangóit a helyi cenzúra döntésének értelmében. A hivatalos indoklásban az obszcén tartalmat jelölték meg fő indoknak, de felmerült a hím végtagok, a női mellek kendőzetlen ábrázolása valamit a túlságosan erotikus táncok is.

A malajziai cenzúra bizottság elnöke, Mohama Zamberi Abdul által megfogalmazott szövegből nem derült ki, hogy miért a tiltás, és miért nem a konkrét cenzúra (jelenetek kivágása) döntöttek, bár a háttérben valószínűleg az állhat, hogy a kifogásolt jelenetek többsége túl nagy mértékben mozdítja előre a történetet, ezek nélkül pedig a film nem állt volna meg a saját lábán.

A Jennifer LopezJulia StilesMercedes RuehlMadeline Brewer és Steven Boyer főszereplésével, Lorene Scafaria rendezésében forgatott A Wall Street pillangói szeptember 26-tól látható a magyarországi mozikban. Nézd meg a film magyar szinkronos előzetesét idelent.