Ha valóban létezik a multiverzum, akkor abban Brendan Fraser csakugyan megkapta Superman szerepét valamikor a 2000-es évek elején, amikor a Warner Bros. felkérte J.J. Abramst forgatókönyvíróként, hogy hozzon össze egy új sztorit a DC ikonikus hőséről.

Ez persze nem így alakult végül. A héten kerül viszont a hazai mozikban is bemutatásra A bálna, amellyel egyúttal Fraser nagy visszatérésének lehetünk szemtanúi. A színész Howard Stern vendége volt a napokban, az interjú során pedig azt is elmesélte, milyen is volt annak idején pályázni Superman szerepére.

“Emlékszem, Paul Walker volt előttem. Ő volt a szokásos ‘befutó’” - jegyezte meg a színész, majd azt is hozzátette, milyen is volt annak a lehetőségnek a gondolatával szembesülni, ha csakugyan megkapja a szerepet.

“Azt hiszem, eredendően nem akartam, hogy csak egy dologról legyek ismert, mert egész pályafutásom során büszke voltam a sokszínűségre, és nem vagyok simán egy trükkre tanítható ‘póni’” - mondta Fraser.

“Csalódott voltam, hogy volt egy csodálatos lehetőség, amely nem valósulhatott meg a számomra. Ennek sok köze volt néhány trükközéshez és a stúdió politikájához. És valószínűleg eredendően a próbafelvételemhez is” - tette hozzá a színész.

A Warner Bros. és Abrams még 2002-ben kezdett el dolgozni a Superman: Flyby című projekten, amelyet végül mellékvágányra helyeztek.

75 A bálna  (2022)

dráma | vígjáték

Charlie, a 270 kilós, visszahúzódó angoltanár megpróbál újra kapcsolatba kerülni 17 éves lányával, Ellie-vel. Charlie elvesztette a lányát, amikor elhagyta a családját egy... több»