2021.04.17   olvasottság: 43905x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Kétségtelen, ha a Netflixnél egyszer valamit kiagyalnak, ott egészen biztosan semmit sem bíznak a véletlenre. 

De tényleg, lehetne még ennél is ütősebb a Netflix új vámpíros filmjének szereplőgárdája?

A napokban debütált Zack Snyder zombis filmjének, A halottak hadserege előzetese, amely nem kisebb neveket vonultat fel, mint Dave Bautista, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Omari Hardwick, Ella Purnell és Tig Notaro. A film a tervek szerint május 21-én debütál a Netflixen, ugyanakkor nem kisebb tervvel állt elő a streaming szolgáltató egy vadiúj vámpírvadász projekt kapcsán.

A Day Shift J.J. Perry rendezői debütálása lesz, forgatókönyvet a John Wick: 3. felvonás - Parabellum kapcsán ismert Shay Hatten írja. A szereplőgárda is rendkívül ígéretesnek tűnik, hiszen a produkció fedélzetén már ott van Jamie Foxx, Dave Franco, Scott Adkins, Snoop Dogg, Karla Souza, Meagan Good, Steve Howey és Natasha Liu Bordizzo. Kell ennél több?

Bár a szinopszisról egyelőre nincsenek bővebb információ, az előkészületek hamarosan megkezdődhetnek, így valószínűleg rövidesen ismét hallunk még a projektről.

akció | horror | krimi | sci-fi | thriller

Miután Las Vegasban kitör a zombijárvány, egy zsoldos csoport a legnagyobb kockázatot vállalva elindul a karaténzónába, hogy megindítsák a legnagyobb támadást, amire valaha sor... több»