A Bad Boys – Mindent vagy többet már az első hétvégén jelentős sikert aratott, 104,6 millió dolláros összbevételt ért el, ebből 48,6 millió dollárt a nemzetközi piacokon, írja a Variety.

A Sony akció-vígjátékának negyedik része Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével, Smith első nagyszabású filmje a 2022-es Oscar-esemény óta, ahol a színpadon megpofozta Chris Rockot.

Azt persze érdemes megjegyezni, hogy a film költségvetése 100 millió dollár volt, amihez értelemszerűen további jelentős marketingköltségek társultak, így még azért bőven kell hoznia a filmnek, hogy igazán nagy siker legyen.

A Bad Boys 4 56 millió dollárral nyitott Észak-Amerikában, de erősen teljesített az Egyesült Királyságban (4,9 millió dollár), Mexikóban (4,2 millió dollár), Szaúd-Arábiában (3,7 millió dollár) és Németországban (3,7 millió dollár) is. Ugyanakkor számor kulcsfontosságú piacon, mint Olaszországban, Japánban és Kínában, még nem került a mozikba.

Ezzel szemben az Ishana Night Shyamalan által rendezett természetfeletti horrorfilm, a Dakota Fanning főszereplésével forgatott A figyelők alulteljesített, 65 tengerentúli piacon 4,7 millió dollárral, Észak-Amerikában 7 millió dollárral, globálisan összesen 11,7 millió dollárral, ráadásul a kritikusok sem voltak túlságosan kegyesek vele.

A Sony animációs filmje, a Garfield 15,3 millió dollárt keresett nemzetközileg, a tengerentúlon 124,1 millió dollárt, globálisan pedig már 192,7 millió dolláros bevételnél jár, mí a Warner Bros. Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmje 78 piacról 13,7 millió dollárt hozott, ami nemzetközileg 85,7 millió dollárt, globálisan pedig 144,4 millió dollárt jelent, de a 168 millió dolláros gyártási költségek miatt ezek a számok bukást vetítenek elő.

Az említett filmek mindegyike már a hazai mozikban is látható.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) nyomozók ismét egy kemény balhéba keverednek. A páros egy korrupciós botrány nyomába ered, amely egyenesen a miami... több»