Gyomorforgató horrorral készülnek a hollandok, itt a The Windmill Massacre előzetese

Brutális jelenetekkel sokkol a holland horror.

Megkapta hivatalos előzetesét a The Windmill Massacre. A produkció direktori teendőit az elsőfilmes Nick Jongerius látta el.

'Megtiszteltetés volt egy nemzetközi horrort forgatni elsőfilmesként, felhasználva a holland örökséget és az ország ikonikus helyszíneit. Mindig is lenyűgöztek, de egyszerre meg is rémítettek a szélmalmok. Biztosíthatlak arról, hogy mostantól ti is máshogy fogtok rájuk nézi' - árulta el a rendező a BloodyDisgusting-nak.   

A történet szerint az ausztráliai lány, Jennifer Amszterdamba menekül múltja elől. Elkeseredetten küzd azért, hogy egy lépéssel mindig a hatóságok előtt járjon, és csatlakozik egy turistacsoporthoz, melynek tagjai Hollandia világhírű szélmalmait tervezik megcsodálni. Amikor a turistabusz lerobban a semmi közepén, Jennifer és a csoport tagjai egy baljós múltú szélmalomban keresnek menedéket.

Az Amszterdamban forgatott horror főszerepében a Broadchurchés a Jupiter felemelkedése sztárját, Charlotte Beaumont-ot láthatjuk, míg a mellékszerepekben feltűnik többek közt Noah Taylor (Trónok harca, A holnap határa) és Patrick Baladi (Hajsza a győzelemért) is.

A film várhatóan Európa szerte idén nyáron kerül a mozikba.  

A film előzetesét idelent találjátok, az erősebb gyomrúak pedig kísérletet tehetnek a második videóval is, mely egy elég durva kivégzéssel végződik. Saját felelősségre! Mi szóltunk.

Még több hasonló tartalomra vagy kíváncsi! Böngéssz több mint 12 ezer horror között, és hogy biztos ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is.

dráma | horror

Az ausztráliai lány, Jennifer Amszterdamba menekül múltja elől. Elkeseredetten küzd azért, hogy egy lépéssel mindig a hatóságok előtt járjon, és csatlakozik egy... több»