HBO Max: Ez a 7 sorozat 38 Emmyt hozott a streamingóriásnak

Immár 21. alkalommal az HBO nyerte a legtöbb Emmy-díjat. 38 Emmy-t nyert az HBO és ha a WarnerBros Discovery kombinált számait nézzük, akkor ez a szám eléri a 48 díjat.

Az HBO/ HBO Max összesen 38 Emmy-díjat gyűjtött be idén, ezzel megduplázta a 2021-es eredményüket, amikor is 19 díjjal tértek haza. Az HBO a limitált sorozatok kategóriájában 10 győzelemmel zárta az estét, köszönhetően A Fehér Lótusznak. Mike White abszolút megérdemelten vitte haza a legjobb forgatókönyv és rendezésért járó arany szobrocskát. Továbbá a sorozat színészei is taroltak, hiszen Jennifer a legjobb női mellékszereplő, míg Murray Bartlett a legjobb férfi színész kategóriában győzedelmeskedett a limitált sorozatok kategóriájában. Végül elhozta a legjobb limitált sorozatnak járó díjat is A Fehér Lótusz, míg a legjobb dráma sorozat kategóriájában az Utódlás nyert.

Adam McKay zseniális sorozata végül 4 díjat vihetett haza, míg Sam Levinson kult sorozata, az Eufória 6 szobrot kapott, többek között Zendayának köszönhetően, aki így a legfiatalabb afro-amerikai színésznő, aki 2 Emmy-díjjal is büszkélkedhet. 

Az este mérlege végül így alakult (sorozatokra lebontva):

A Fehér Lótusz - 10 díj

Eufória - 6

Utódlás - 4

Barry - 3

Hacks - A pénz beszél - 3

John Oliver-show az elmúlt hét híreiről - 3

Az aranykor - 1

82 Az aranykor  (2022)

(6) (8)

dráma

HBO Max

Egy konzervatív család haladó szellemiségű leszármazottja elhatározza magát, hogy beépül a szomszédos gazdag klánba, amit a kegyetlen vasútmágnás, George Russell irányít,... több»

szatíra | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

A vasárnap éjszakánként jelentkező talk show műsorvezetőj John Oliver humorista, aki elmúlt hét politikai és közéleti eseményeiről számol be vicces, ironikus és szatirikus... több»

dráma | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A sorozatban megismerhetjük a sötét tanítvány-mester kapcsolatot, ami Deborah Vance, egy legendás Las Vegas-i humorista és egy ismeretlen 25 éves fiatal között szövődik. több»

83 Barry  (2018)

(5) (6)

dráma | krimi | vígjáték

HBO Max

Az HBO saját gyártású sorozatának középpontjában az olcsó bérgyilkosságokból élő ex-tengerészgyalogos áll. Ám Barry magányos és elégedetlen az életével. Amikor... több»

81 Utódlás  (2018)

(4)

dráma

HBO Max

A sorozat a Roy família történetén keresztül a hatalom, a politika, a pénz és a család témáját járja körül. A középpontban a világ egyik legnagyobb médiavállalatával... több»

82 Eufória  (2019)

(19) (4)

dráma

HBO Max

A sorozat olyan középiskolásokra koncentrál, akik életének szerves részét képezik a drogok, a szex és az erőszak. több»

75 A Fehér Lótusz  (2021)

(20) (7)

dráma | szatíra | vígjáték

HBO Max

A vendégek és alkalmazottak kalandjait követhetjük nyomon egy trópusi paradicsomban. több»