Hihetetlen, zsinórban 7.(!) hete ez a sorozat viszi a prímet! (Nielsen Top 10 streaming adatok)

Annak ellenére, hogy visszaeső tendenciát mutat a Briliáns elmék nézettségi mutatója, a sorozat továbbra is az egyik legnézettebb tartalomnak számít a Netflix műsorkínálatában.

A sorozat július 31. és augusztus 8. között 3,2 milliárd percnyi nézettséget ért el a Netflixen a Peacockon keresztül. Ez a mutató ugyan 10 százalékos csökkenést jelent az előző héthez képest, ugyanakkor még mindig bőven elegendő ahhoz, hogy a top10 első helyén végezzen.

Ezt követi Az igazság ára, a sorozat második évadának utolsó öt epizódja épp felmérési időszak utolsó négy napján jelent meg, ugyanakkor még így is 1,7 milliárd percnyi nézettséget produkált a Netflixen.

A dobogó harmadik fokán a Disney+ elérhető A galaxis őrzői: 3. rész végzett 1,6 milliárd percnyi nézettséggel. A kritikusok az MCU egyik legérzelmesebb megjelenéseként hivatkoztak James Gunn utolsó Marvel-rendezésére.

A listán továbbá olyan produkciók kaptak helyet, mint a szintén Disney+-on elérhető Bluey (1,1 milliárd perc), a Netflixen megtalálható Édes magnóliák (740 millió perc) és a Super Mario Bros.: A film a Peacockon (717 millió perc). 

A teljes litát lentebb közöljük:

1. Briliáns elmék - 3,2 milliárd perc

2. Az igazság ára - 1,7 milliárd perc

3. A galaxis őrzői: 3. rész - 1,6 milliárd perc

4. Bluey - 1,1 milliárd perc

5. Édes magnóliák - 740 millió perc

6. Super Mario Bros.: A film - 717 millió perc

7. Vaják - 703 millió perc

8. N.C.I.S. - NCIS - Tengerészeti helyszínelők - 691 millió perc

9. Cocomelon - 652 millió perc

10. A Grace klinika - 616 millió perc