Ryan Gosling és Emily Blunt új filmjének kritikáit még nem közölhették a nyilvánossággal, de annyi már tudható, hogy maga Steven Spielberg is nagyon jó szívvel fogadta A kaszkadőr című mozit! A kaszkadőr, amelyet a Deadpool 2 és A gyilkos járat rendezője, David Leitch rendezett, az 1980-as évek azonos című tévésorozatán alapul. 

Spielberg és Gosling még év elején futottak össze a Golden Globe-on - ahol utóbbit jelölték Kenként nyújtott alakítása miatt a legjobb mellékszereplő díjára -, és Spielberg nyilvánvalóan fontosnak tartotta, hogy tudassa Goslinggal, hogy nagy Fall Guy-rajongó.

A filmről: "Ez egy szerelmes levél a filmekhez"

Gosling egy hollywoodi kaszkadőrt alakít, aki egy rendezőnek (Blunt) dolgozik, aki történetesen egykori szerelme. Amikor filmjük főszereplője eltűnik, Gosling karaktere indul a keresésére.

"A kaszkadőrmutatványok elképesztőek" - mondta Gosling, arr a kérdésre, hogy mitől olyan különleges A kaszkadőr. - "Érezni lehet a különbséget. Ez egy szerelmes levél a filmekhez, a filmkészítéshez és azokhoz az emberekhez, akik filmeket készítenek... Egy nagyon egyedi nézőpont egy olyan filmes műfajról, amit mindannyian annyira szeretünk, de olyan szemszögből, ahogy még sosem láttad."

Gosling hozzátette, hogy az akciófilmek az "iparág éltető elemei", így itt az ideje, hogy egy film ne csak akció-izgalmat nyújtson, hanem valóban tisztelettel adózzon azoknak a szakembereknek, akik ezeket az akciójeleneteket lehetővé teszik/végrehajtják.

A nagy találkozás

"Láttam, hogy Steven Spielberg felém sétál - mondta Gosling a Variety-nek - "Nem ismerem Steven Spielberget. Azt gondoltam, kizárt, hogy odajön hozzám beszélgetni. És mégis egyre közelebb jött, és akkor azt gondoltam, tudom, mi fog történni."

"Rá fogok mutatni, ő pedig azt fogja mondani, hogy 'Nem te, mögötted', szóval nem fogom ezt tenni. Végül megkérdeztem: "Én?", mire ő: "Igen, te". Erre én: 'Sajnálom, nem gondoltam, hogy beszélgetni akarsz velem'. Felálltam, ő pedig megölelt, és azt mondta: 'Most láttam A kaszkadőrt, és nagyon tetszett."

"Ami engem illet, innentől már nem számít, hogy mi történik" - folytatta Gosling -"Steven Spielbergnek tetszett. Ez volt számomra egy minden idők legnagyobb pillanata. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek láthassák. Szerintem ez egy igazán különleges film."

A film május 2-től a hazai mozikban.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»