75 Aquaman  (2018)

Az utóbbi hetekben Jason Momoa eléggé elfoglalt lehetett, hiszen az Aquaman és a Trónok harca sztárja aktívan részt vett a Hawaiion zajló tiltakozásokban, amelyek egy teleszkóp felépítése ellen irányultak.

A létesítmény a helyiek számára mélyen spirituálisnak számító Mauna Kea hegyen épül, ám úgy tűnik, hogy a megmozdulások sikerrel jártak, a munkálatokat pedig két évre elhalasztották. A korábbiakban maga Momoa is erősítést kapott kollégájától, Az Igazság Ligájából ismert Ezra Millertől, aki szintén csatlakozott a tüntetőkhöz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Well let’s be honest if it wasn’t for this man we wouldn’t have Aquaman I love u Zachary synder. Mahalo for showing me the synder cut. Here is a token of my appreciation. Leica Q2 for inspiring me as an artist through and through @leicacamerausa I wish I was a better actor but I can’t lie. The Snyder cut is ssssiiicccckkkkkk #luckymesucksforu #q2 #leicaforlife @cruelfilms aloha j

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés, Aug 18., 2019, időpont: 5:41 (PDT időzóna szerint)

És ha már Az Igazság ligájánál tartunk. Momoa egy rövid videót is posztolt a napokban arról, amelyben egy fényképezőgépet ajándékoz a film rendezőjének, Zack Snydernek, ezzel is megköszönve, hogy megkapta Aquaman szerepét. A történetnek azonban nincs vége, hiszen a színész azt is elárulta, hogy sikerült megnéznie a film Snyder-féle változatát, és szerinte "Elképesztően beteg!".

Elképzelhető, hogy mindez akár nagyobb port is kavarhat, hiszen korábban számos rajongó követelte, hogy a Warner Bros. tegye közzé az Igazság Ligája rendezői változatát. Mindenesetre Momoa korábban azt is felvetette, hogy a Mauna Kea körül kialakult helyzet fontosabb számára, mint az Aquaman 2, a sztár azonban mostanra tisztázta, hogy semmilyen további akadály nincs a produkció útjában, így a munkálatok a jövő évben elkezdődhetnek.