Figyelem, a Mafab.hu legaktívabb tagjai mostantól egész évben premier előtt láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Már jövő héten megérkezik a mozikba az év legviccesebbnek ígérkező horrorvígjátéka, a Lisa Frankenstein Zelda Williams (Robin Williams lánya) rendezésében. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 10(!) darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Február 8-án érkezik a magyarországi mozikba a Lisa Frankenstein olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Kathryn Newton, Cole Sprouse és Carla Gugino. A  különleges romantikus vígjáték, amelyet Diablo Cody, a Juno és Pszichoszingli alkotója írt, egy félreértett tinédzser és gimnazista szerelme körül forog, aki nem mellesleg egy jóképű zombi. A fiú egy sor szerencsétlen esemény következtében visszatér az élők sorába, ami után a szerelmespár egy kalandos útra indul, hogy a szerelem és boldogság mellett néhány elveszett testrészt is megtaláljon.

Hogyan kapcsolódhatok be a játékba?

Ha van Mafab-medálod, előnyben van, de ha még nincs, még úgy is megvan az esélyed!

Mindenesetre megéri a közösség aktív tagjának lenni, ugyanis ha van Mafab-medálod (a medál megszerzéséről itt olvashatsz bővebben), és Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) február 2. 12:00 óráig kommentben megírni a ‘Játék’ szót. A gyorsaság azonban ezúttal kifizetődő, ugyanis az első 10 Mafab-medálos felhasználónk automatikusan megkapja a páros mozijegyet.

De akkor is érdemes játszanod, ha nincs medálod, ugyanis ha a határidő lejártáig nem jelentkezik 10 medálos felhasználónk, akkor a leggyorsabb nem medálos felhasználóink kapják meg a fennmaradó jegyeket. 

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammutban kerül sor 2024. február 7-én (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek: BafamIfj Koncz JánosBloffeldYosihiroAsztalosmesterSotti SottimajkrolyMarci GálTimciFöZo. Tartsatok velünk legközelebb is, jövő héten a Bob Marley: One Love premier előtti vetítésére nyerhettek jegyet. :)

fantasy | horror | vígjáték

Az elismert író, Diablo Cody szerelmi története egy meg nem értett tinédzserről és középiskolai szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután egy sor... több»