Június a SkyShowtime-on: Iszonyú erős felhozatal a nyár első hónapjában, itt a teljes lista!

Rendkívül erős felhozatallal bővíti a műsorkínálatát júniusban a SkyShowtime. Számos nagysikerű mozifilm és folytatódó sorozat érkezik a streamingszolgáltató programjába, amelyeket be is mutatunk a lenti listában. Jön a nagysikerű horror, A Halloween véget ér, a tavalyi év egyik legszívmelengetőbb filmje, a Mrs. Harris Párizsba megy, Julia Roberts és George Clooney vígjátéka, a Beugró a Paradicsomba, és hamarosan érkezik a Star Trek: Különös új világok  című sorozat 2. szezonja. De ez csak a jéghegy csúcsa, nézd át a teljes kínálatot idelent. Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

2023.05.26   olvasottság: 31727x   szerző: csd  
#13

61 A Halloween véget ér  (2022)

(11) (6)

horror | thriller

SkyShowtime (2023.06.14.) | Telekom TVGO

Négy évvel a Gyilkos Halloween eseményei után Laurie most az unokájával, Allysonnal él, és épp befejezni készül a memoárját. Michael Myers mostanában nem volt a környéken.... több»

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) és a félelmetes Michael Myers örökös harca véget ér. Hosszú évek elteltével az őrült álarcos gyilkos továbbra is kijátssza a halált, és most már nemcsak Laurie-t, hanem a családját is fenyegeti. A Halloween (2018) című kasszasikerrel kezdődött izgalmas történetsorozat harmadik részében David Gordon Green rendező egy őrülten izgalmas, feledhetetlen fináléval zárja le a trilógiát. JÚNIUS 14-TŐL ELÉRHETŐ.
#12

dráma | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.19.) | Telekom TVGO

Paul Gallico világszerte népszerű kedvelt regényének új feldolgozása egy takarítónőről az 1950-es évek Londonjában, aki beleszeret Christian Dior haute couture ruhájába, és... több»

A Dior divatházzal együttműködésben készült Mrs. Harris Goes To Paris egy özvegy takarítónő történetét meséli el az 1950-es évek Londonjában, aki beleszeret egy Dior ruhába, és úgy dönt, hogy megszerzi magának. Miután rengeteget dolgozik, éhezik és szerencsejátékra adja a fejét, hogy összegyűjtse a pénzt álmai ruhájára, Harris asszony egy párizsi kalandra indul, amely nemcsak az öltözködését, de az egész Dior divatház jövőjét is megváltoztatja. JÚNIUS 19-TŐL ELÉRHETŐ.
#11

70 Beugró a Paradicsomba  (2022)

(18) (3)

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.06.) | Telekom TVGO

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»

Az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts ismét együtt: a filmben egy elvált párt alakítanak, Davidet és Georgiát, akik közös erővel próbálják megakadályozni, hogy fülig szerelmes lányuk ugyanazt a hibát kövesse el, amit egykoron ők. A Working Title, a Smokehouse Pictures és a Red Om Films közös produkciója, a Ticket to Paradise egy romantikus vígjáték a második esélyek okozta édes meglepetésekről. JÚNIUS 6-TÓL ELÉRHETŐ.
#10

dráma | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime

Elliot Stabler és Olivia Benson nyomozók egy különleges egység tagjaiként New York sötét ügyeinek feltárásán dolgoznak, hogy kézre kerítsék a szexuális bűntények... több»

A legendás Emmy®-díjas filmproducer, Dick Wolf alkotása, az eredeti Law & Order visszatér. A vadonatúj évad olyan történeteket dolgoz fel, amelyeket a mai világ leghíresebb esetei ihlettek. Az új sztárokat és visszatérő kedvenceket felvonultató, Emmy®-díjas dráma a klasszikus kétrészes megközelítést alkalmazza, amely a bűnügyeket felderítő rendőrség és az elkövetőket üldöző kerületi ügyészek munkájába egyaránt bepillantást nyújt. FOLYTATÓDIK A 22 . ÉVAD ​- AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG.
#9

musical | romantikus | vígjáték

SkyShowtime

John Travolta és Olivia Newton John 1978-as Pomádé című musicaljének spin-offja. több»

A Grease: Rise of the Pink Ladies főszereplői: Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) és Jackie Hoffman (McGee igazgatónő). A zenés sorozat négy évvel az eredeti Grease előtt játszódik: 1954-ben, a rock’n’roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell középiskola életét. FOLYTATÓDIK AZ 1 . ÉVAD ​- AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG.
#8

76 Hackerville  (2018)

(3)

akció | thriller

SkyShowtime

Egy német bankot ért kibertámadást követően egy nyomozó a helyi hatóságokkal és egy elit hackerrel együttműködve a gyanúsítottak nyomába ered. több»

Amikor egy német nagybankot ért hackertámadás szálai Romániába vezetnek, Lisa Metz (Anna Schumacher), a BKA kiberbűnözési szakértője Frankfurtból a szülővárosába, Temesvárra utazik, hogy együttműködjön a helyi nyomozókkal. Amikor Lisa megérkezik abba az országba, ahonnan szülei gyerekkorában elmenekültek, vegyes érzelmek kavarognak benne: egyszerre találja távolról ismerősnek és vadidegennek ezt a világot. A lánynak életében először szembe kell néznie családja homályos múltjával. FOLYTATÓDIK AZ 1. ÉVAD ​- AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG.
#7

dráma | erotikus | thriller

SkyShowtime

Beth Gallagher, a hűséges feleség, szerető anya és sikeres kisvállalkozó története, akinek világa felborul, amikor férje, Dan botlásai azzal fenyegetnek, hogy tönkreteszik... több»

Az új sorozat a klasszikus pszichoszexuális thriller és a 80-as évek kulturális hangulatának mély újragondolása, amely a végzetes vonzalmat, valamint a házasság és hűtlenség időtlen témáit vizsgálja az erős nőkhöz, a személyiségzavarokhoz és a kényszeres irányításhoz való modern hozzáállás tükrében. Dan Gallaghert Joshua Jackson, Alex Forrestet pedig Lizzy Caplan alakítja. FOLYTATÓDIK AZ 1 . ÉVAD - AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG.
#6

68 Apanapok  (2022)

(1)

dokumentum

SkyShowtime

Lukáš Hejlík és lánya, Klára Hejlíková felfedezik a Cseh Köztársaság építészetét és gasztronómiáját, miközben szokatlan szállásokat próbálnak ki. több»

Rendező: Matej Chlupacek
Szereplők: Lukás Hejlík
A híres ínyenc, Lukáš Hejlík és kamaszkorú lánya, Klára Hejlíková egy hatalmas kulináris kalandra indulnak Csehországban, hogy felfedezzék mindazokat az ételeket, kulturális élményeket és mókát, amit az országuk kínál. Az apa-lánya duó gasztronómiai és kulturális jelentőségű helyszíneket, valamint egyedi szálláshelyeket és éttermeket látogat meg Morvaországban, Bohémiában, illetve azon is túl – miközben egyre többet tudnak meg önmagukról és egymásról. Klára illusztrált útinaplójának bejegyzései, a Czech It Out! arra invitálja a helyieket és a turistákat egyaránt, hogy egy kis ízelítőt kapjanak Csehországból. 1 . ÉVAD ​- AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG.
#5

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime

A bűnügyi thriller és családi történet mámorító koktélja a 80-as évek elején a Lordokat, egy dél-londoni gengsztercsaládot követ nyomon, akik kihasználják a lehetőséget,... több»

A 80-as évek eleji bűnügyi thriller és családi történet mámorító elegye a Lordok történetét dolgozza fel – egy volt dél-londoni gengszterekből álló családét, akik a bűnügyi tápláléklánc aljára zuhantak, és ennek egyáltalán nem örülnek. Amikor egy bandaháborút követően a spanyolországi Costa del Solra menekülnek, a Lordok rájönnek, hogy ez egy remek lehetőség önmaguk újraértelmezésére és korábbi dicsőségük visszaszerzésére. Egymás ellen azonban legalább annyit harcolnak, mint ellenfeleikkel. Isten hozott a Bűnös Parton! FOLYTATÓDIK AZ 1 . ÉVAD ​- AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG.
#4

dráma | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.19.)

A drámasorozat a 40 éves playboy, Franek Czułkowski (más néven „Czuły”) tragikomikus kalandjait követi nyomon. Czuły egy mélyen összetett karakter: egy tehetséges író, aki... több»

A Warszawianka egy kitalált lengyel drámasorozat, amely a 40 éves helyi legenda (Borys Szyc)tragikomikus varsói kalandjait mutatja be. Borys összetett karakter. Folyton bulizó, menthetetlen nőcsábász, aki mindenkivel jóban van. A vidám külső mögött azonban egy gyötrődő, önmagát utáló ember lakozik, aki beleesett szülei (Krystyna Janda és Jerzy Skolimowski) csapdájába, és akit gúzsba kötött az őt formáló kultúra és kor. Álmodozó lélek, és írói tehetsége meghódította az X generáció szívét. De mintha még nem nőtt volna fel. Nem elég erős. Miután ​ mindene megvolt, majd mindent el is veszített, megpróbálja megérteni a modern világot, amelyben a város legérdekesebb karakterei nyüzsögnek. 1 . ÉVAD ​- AZ 1–3. RÉSZ JÚNIUS 19-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG.
#3

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

Az eredeti Star Trek előzményeként szolgáló sorozat, amiben a USS Enterprise legénységének kalandjait ismerhetjük meg Christopher Pike kapitány vezetése alatt. több»

A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozatrajongók nagy kedvence, Anson Mount alakítja Christopher Pike kapitányt, Rebecca Romijn az első tisztet, a „Number One-t”, Ethan Peck pedig Spock tudományos tisztet. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és az első tiszt kalandjait követi nyomon még azt megelőzően, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, hogy új világokat fedezzenek fel szerte a galaxisban. 2 . ÉVAD ​- HAMAROSAN – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.  
#2

72 Ruxx  (2022)

(1)

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.09.)

Modern párkapcsolati dráma, amely egy múlt és jövő között vergődő ország fiatal generációját vizsgálja. A film középpontjában a címszereplő áll, aki a román... több»

A Ruxx egy modern párkapcsolati dráma. Románia fiatal generációjáról szól, akik egy olyan országban élnek, amelyben a múlt és a jövő egyszerre van jelen. A történet a címszereplő, Rux (Raluca Aprodu) körül forog. A lány egy nagymenő bukaresti ingatlanfejlesztő cégnél igyekszik helytállni, és azzal küzd, hogy élete egyéb területeit se hanyagolja el. Támogatja a családját, és mindent megtesz, hogy az USA-ban élő szerelme és közte a távkapcsolat ellenére ugyanolyan hévvel lobogjon a láng, mint azelőtt. Rux próbálja elhagyni Romániát és elutazni Los Angelesbe, de az élet ​ összeesküszik ellene, és belerántja a főnöke eddigi legnagyobb projektjébe: a felesége választási kampányába Bukarest polgármesteri címéért. 1 . ÉVAD - AZ 1–2. RÉSZ JÚNIUS 9-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.
#1

83 Siker  (2019)

(1)

dráma | krimi

SkyShowtime

Négy idegen összefonódó sorsát követhetjük nyomon, amint egy erőszakos esemény összehozza őket. több»

A Success egy több szálon futó dráma erőteljes karakterekkel a középpontjában, akiket felőröl az élettel való küzdelem és a különböző sorscsapások. Ahogy az egy végzetes éjszakán elkövetett tetteik következményei kezdenek beszivárogni életük minden területére, ezek a különböző hátterű, hétköznapi emberek úgy döntenek, hogy felveszik a kesztyűt, amit a sors dobott nekik. A sorozat egy keserű óda Zágráb városához, sötét képet festve a mai társadalmak működéséről olyan átlagos emberek történetein keresztül, akik a szakadék szélén egyensúlyoznak. Egy általános érvényű, többrétegű történet, amely a frusztráció, a tehetetlenség és a passzivitás érzéseit tárja fel a számunkra is ismerős emberek életében – mindezt a szerelem, munka, család, hűség, bizonytalanság és bűnözés tükrében. 1 . ÉVAD ​- AZ 1–2. RÉSZ JÚNIUS 2-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.