Összeállítottam egy listát azokról a filmekről, amelyek szerintem a legjobb európai vígjátékok, ráadásul kevésbé ismertek! Olyan filmeket, melyeket a TV lead, nem szerepeltetek, mert ezeket már mindenki látta (pl.: Jöttünk, láttunk, visszamennénk, Pofa be! stb.). Nem szerepeltetek a listán kretén, morbid, fekete humorú horrorvígjátékokat, sem ökörködős, 18+ filmeket! Csakis nevettetős filmeket! Íme a lista!

#19

vígjáték

Az Elmentek otthonról című vígjátékban Sonia és barátja, Franck meghívja barátaikat a lány nagyképű apjának luxusvillájába. Franck ezt kihasználva azt tervezi, hogy megkéri... több»

#18

72 A sóher  (2016)

(13) (7)

vígjáték

Francois életét születésétől fogva egyetlen dolog határozza meg: a spórolás. Az anyai jó tanácsot tökélyre fejlesztette, s miközben euró százezrei vannak a bankszámláján,... több»

#17

68 Vissza a gyökerekhez  (2018)

(9) (3)

vígjáték

TV-ben (SuperTV2, csütörtök 01:33)

A sikeres építész Valentin D azt állítja magáról, hogy árva, mert szégyelli, hogy családja fémhulladékok adás-vételből él Észak-Franciaországban. Elbűvölő kedvesével... több»

#16

szatíra | vígjáték

François Pignon nagyon szelíd természetű férfiú, tipikus antihős, aki könyvelőként dolgozik egy gumigyárban, ám egy nap értesül róla, hogy lapátra akarják tenni. Új... több»

#15

vígjáték

Pierre Brochant és barátai szerda esténként együtt vacsoráznak. Az összejövetel pikantériája, hogy minden meghívott köteles magával hozni egy lökött alakot. Akinek a... több»

#14

78 Mediterraneo  (1991)

(1)

dráma | háborús | vígjáték

Ezen a héten a Mediterraneo műsorán: Saint-Jean d’Acre, a mai Akko, zsidók és arabok harmonikus egymás mellett élésének jelképe a szétesés határán; egy kairói... több»

#13

56 Totál gáz  (2016)

(10) (5)

akció | vígjáték

TV-ben (AMC, csütörtök 01:33)

Az öt tagú Cox család, plusz a nagypapi nyaralni készül. Szeretnék elkerülni a csúcsforgalmat, ezért hajnalban indulnak útnak az újonnan vásárolt családi egyterűvel. Tom... több»

#12

vígjáték

Netflix

Alice luxuskörülmények között él Róma egyik elegáns negyedében. Amikor a férje meghal autóbalesetben, hatalmas adósság marad utána, és annak a kockázata, hogy elveszíti a... több»

#11

krimi | romantikus | vígjáték

A Johnny Stecchino című vígjáték főhőse az örökké optimista és mindig jókedélyű Dante, aki rendes állását tekintve buszsofőr, ám kisebb stiklikhez is kénytelen... több»

#10

61 Öt menyasszony  (2011)

(3)

kaland | romantikus | vígjáték

Az Öt menyasszony című romantikus vígjáték egy kiskatonáról szól, aki engedélyt kap a hátországba való távozásra. Egyik katonatársa már egy ideje levelezik egy lánnyal, s... több»

#9

71 A Csodacsapat  (2012)

(2)

sportfilm | vígjáték

Egy visszavonult focista összegyűjti régi csapattársait, hogy segítsen egy helyi halásznak megnyerni néhány meccset, hogy pénzt gyűjtsenek és megmentsenek néhány embert a... több»

#8

vígjáték

Mitya és Alisa egy véletlen folytán házasodni készülnek. Minden tökéletes lenne, kivéve, hogy Mitya már nős! A férfi visszatér kis szülővárosába, hogy gyorsan elváljon,... több»

#7

vígjáték

A Belge-Franchophobe vámtisztviselő arra kényszerül, hogy összeálljon egy franciával, a Franco-Belge határok megszűnése alatt a 90-es években.

#6

91 Tökös átverés  (2002)

(1)

vígjáték

A Tökös átverés című filmben Emmanuelle csak egy lépésre van attól, hogy megvalósuljon régóta dédelgetett álma, s feleségül mehessen a vagyonos George-hoz. De egy apróbb... több»

#5

97 Szegény gazdagok  (2016)

(1)

vígjáték

Tucciék egy kis olasz faluban élnek. Szegények, de boldogok, hogy együtt lehetnek. Egy nap a családot váratlan szerencse éri. Százmillió eurót nyernek a lottón. Az első... több»

#4

99 Igen, séf!  (2012)

(5)

vígjáték

Max Lavrov szeretne nagy séf lenni. De rájön, a konyha nem az a hely, ahol könnyű karriert csinálni. A Claude Monet étteremben ez a feladat még több és bonyolultabb dolgot is... több»

#3

91 Igen, séf!  (2014)

(4)

vígjáték

Egy étterem dolgozóinak Párizsba kell költöznie. Ott a csapatnak számtalan akadályt kell kiállnia, és még az elnököt is nekik kell megetetniük. több»

#2

72 Szuper-hipochonder  (2014)

(8) (1)

vígjáték

A majd negyven éves Romain Faubert egyedül tengeti napjait, barátok, barátnő, család nélkül. Ez nem csak visszahúzódó személyisége miatt van így, de különös betegsége is... több»

#1

98 A szörnyeteg  (1994)

(3)

krimi | misztikus | vígjáték

Egy elvetemült gyilkos garázdálkodik odakint, Loris pedig eléggé balek ahhoz, hogy minden különösebb nehézség nélkül magára terelje a gyanút.