A Gru 3 nemcsak a mozikban volt hatalmas kasszasiker és hozott 2017-ben világszerte több mint egymilliárd dolláros bevételt, de most a Netflixen is visszatért a trendbe, és a platform új legnézettebb filmje lett!

A sorozat mindhárom része megtekinthető jelenleg a Netflixen, méghozzá a TOP10-ben! A Gru 2 az 5. helyen, míg az első Gru, amiben megismerkedhetünk a botcsinálta gonosztevővel, a 6.helyen áll jelenleg. A TOP10 ügyeletes 2. helyezettje a Jurassic World: Világuralom, a 3. helyen pedig a Szerető, zaklató, gyilkos áll.

A Gru titka

A produkció folyamatos sikere hozzájárult az animációs filmek iparági befolyásának növekedéséhez, mivel a Gru sorozat bebizonyította, hogy a családközpontú elbeszélések hatalmas közönséget képesek vonzani, amit a streaming-óriáson ismét elért siker csak tovább erősít.

A harmadik rész megőrizte a Minyonok spin-offot is tartalmazó saga népszerűségét, bizonyítva, hogy az olyan karakterek, mint Gru, a Minyonok és az újonnan bemutatott figurák továbbra is vonzóak a közönség számára. A minőség és a szórakoztató színvonal következetessége segített fenntartani a közönség érdeklődését. Ehhez persze nyilvánvalóan hozzájárult a nagyszerű szinkron, a gárda élén Steve Carellel, aki az elejétől fogva sokat tett azért, hogy Gru olyan legyen, amilyen.

A harmadik Gru

A történet továbbra is a családdal kapcsolatos témákat boncolgatta, különösen a Gru és az örökbefogadott lányai közötti dinamikát. Gru ikertestvérének, Dru-nak a megjelenése pedig újabb réteggel bővítette a családi dinamikát, és komikus és érzelmi lehetőségeket biztosított.

Ezúttal a "gonosztevőnek" és feleségének, Lucynak kell megakadályoznia, hogy a 80-as évek egykori gyereksztárja, Balthazar Bratt átvegye a világuralmat. 

A jövő

Az eredeti címén Despicable Me, azaz nagyjából Az aljas énnek fordítható alkotás a szerethető karaktereiről ismert, különösen a Minyonokról, a sárga kis lényekről, akik mindig segítik Gru-t a terveiben. A film ötvözi a humort, az érzelmeket és az akciót, így a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt sikert arat újra meg újra.

Néhány hónappal ezelőtt megerősítették, hogy készül a negyedik rész, amelynek főszereplője ismét Gru lesz! Már alig várjuk a Gru 4 érkezését!

Hol nézheted meg a sorozatot?

De addig is, míg a cseppet sem gonosz gonosz mesterelme legújabb kalandjaira várunk, első három történetét megnézheted a Netflixen! Ha van előfizetésed a platformra, csak kattints a mafab adatlapon található Netflix ikonra és már mehet is a bolondozás!

78 Gru 3  (2017)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és... több»