Tom Hardy folytatásfilmje, a Venom 2. - Vérontó mától nézhető a Netflixen, ami a rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt lehetőséget kínál arra, hogy belevessék magukat az izgalmas szuperhős-saga legújabb fejezetébe.

Az első Venom film sikere után a Venom 2 folytatja a Tom Hardy által alakított Eddie Brock oknyomozó újságíró történetét, aki az idegen szimbiótával, Venommal kénytelen osztozni a testén és a tudatán. Ez az egyedülálló társulás a sötét humor és az akciódús jelenetek keverékét nyújtja, amely a Venom-franchise-t megkülönbözteti a hagyományos szuperhősös történetektől.

Az Andy Serkis rendezésében a folytatás még lenyűgözőbb vizuális effekteket és energikus akciójeleneteket ígért, és végre megismerhettük Vérontó karakterét, egy félelmetes új szimbióta-gonoszt, akit Woody Harrelson alakít. Harrelson karaktere, Cletus Kasady Vérontóvá alakul át, miután megfertőződik a Venom szimbióta egy darabjával, megteremtve a két idegen lény közötti látványos leszámolás lehetőségét.

A Brock és Venom közötti kémia továbbra is a film egyik csúcspontja, amely egyszerre nyújt komikus feloldozást a brutális akciójelenetek közepette és izgalmas perspektívát a szimbiózis kapcsolatára.

Összességében elmondható, hogy a Marvel-univerzum rajongói bőven találnak majd kedvükre valót ebben a folytatásban, amely az első filmben megalapozott világra épít, miközben új karaktereket mutat be.

A filmet a hazai nézők kissé vegyesen fogadták, nálunk 66%-os értékelést kapott a szavazóktól. Ha még nem láttad vagy újra megnéznéd, akkor a film mafabos adatlapján a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»