Még több sárkány és dráma: Új Trónok harca-sorozat a láthatáron, kiderült, miről szólhat a széria

Újabb előzménysorozat készülhet a Trónok harcához, amely Westeros még ősibb korszakát tárná fel.

A Variety magazin értesülése szerint az HBO-nál már javában zajlanak a tárgyalások egy új projekt előkészítéséről, amely sokkal összetettebb lenne, mint bármelyik korábbi Trónok harca produkció. Történetesen egy nagyjátékfilmről van szó, amelynek cselekménye egy sorozatban folytatódik.

A történet Aegon Targaryen cselekedeteit dolgozná fel, amint meghódítja Westerost a sárkányokkal, illetve testvérei Visenya és Rhaenys segítségével, majd egyesített a hét királyságból hatot, így ő lett Westeros első uralkodója.

A HBO egyelőre nem erősítette meg a híreszteléseket, ami persze érthető is, hiszen jelenleg a Sárkányok háza sikersorozatra fókuszálnak, amelynek második évada jelenleg is készül. Noha a stúdió már hosszú ideje tervei a Trónok harca univerzumának bővítését, a már említett Sárkányok házán kívül más projektet nem igazán sikerült “életre kelteni”.

Korábban Naomi Watts főszereplésével készült volna egy másik projekt, azonban már a pilot epizód forgatását is megszakították.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»