Megvan, melyik nap indul a Disney+ Magyarországon

Végre megvan a premierdátum: a Disney+ június 14-én indul Magyarországon. 

Bőven lesz mit nézni a Disney+-on idén nyártól, hiszen a kínálatban a saját gyártású produkciók mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található meg.

Természetesen itthon is elérhetőek lesznek a Star Warshoz kapcsolódó sorozatok, mint a Boba Fett könyve és A mandalóri, érkezik az új Marvel-széria, a Holdlovag Oscar Isaac főszereplésével, míg a korábbi mozis premierek közül a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája is streamelhető lesz.

A kínálatban ott szerepelnek majd a Disney és a Pixar animációs filmjei (Luca) mellett az élőszereplős adaptációk is, beleértve a Szörnyellát. Érkezik a mozikban is nagy sikert arató Free Guy, de az olyan ikonikus sorozatok sem maradnak ki a kínálatból, mint A Grace klinika vagy A Simpson család, és magyarul élvezhetük a Jeff Goldblum világa című szériát.

Ami a technikai részleteket illeti, az előfizetők akár négy párhuzamos streamen is nézhetik a választott műsorokat, lesz IMAX Enchanced funkció, korlátlan számú letöltés, gyerekbarát profil és még sok más. A szolgáltatást havi előfizetéssel 2490 forintért, éves előfizetéssel pedig 24900 forintért lehet majd igénybe venni.