Megvan, mikor jön Spielberg új filmje, a Jurassic Park és a Világok harca írója a fedélzeten

Az Universal Pictures égisze alatt érkezik Steven Spielberg legújabb filmje, amely a trevek szerint 2026 májusában kerül majd a mozikba. Mondjuk a részleteket.

Bár a szinopszis egyelőre nem ismert, a Variety korábban arról számolt be, hogy Spielberg egy földönkívüliekről szóló produkción dolgozik, mindenesetre az mér most tudható, hogy a forgatókönyvet David Koepp (Világok harca, Az elveszett világ: Jurassic Park) fejleszti.

Spielberg korábban A Fabelman család című önéletrajzi ihletettségű filmet készítette az Universal égisze alatt, amelyet hat kategóriában is Oscar-díjra jelöltek, azt megelőzően pedig 2021-ben a West Side Story remake-jét készítette el, amely a 100 millió dolláros költségvetéssel szemben mindössze 76 millió dolláros bevételt termelt.

A film nem mellékesen épp a koronavírus-járvány ideje alatt jelent meg, így a mozik zárva tartása enyhén szólva sem segítette a produkció sikerét.

dráma

Steven Spielberg napjaink egyik élő legendája. Hollywood egyik legkeresettebb és legsokoldalúbb rendezője olyan nagysikerű és mára kultikussá vált produkciókat készített, mint... több»