Mit streamelj a héten? 10 premierfilm és sorozat, amit látnod kéne! (Netflix, HBO GO, Telekom TVGO stb.)

Ezen a héten sem fog unatkozni az, aki újdonságok után kutakodik a nagyobb streaming szolgáltatók kínálatában. Új filmek és sorozatok (vagy már futó sorozatok régóta várt új évadja) is várhatók a következő napokban. Ezek közül válogattunk most össze tízet, amelyek között olyan filmek is szerepelnek, amelyek csak most debütálnak majd a Netflix, az HBO Go vagy más streaming szolgáltató kínálatában.

#10

79 Richard király  (2021)

(14) (3)

dráma | életrajzi | sportfilm

HBO Max | Telekom TVGO

Egy történet egy káprázatos sikereket elérő testvérpárról, Serena és Venus Williamsről, akik apjuk, Richard Williams edzősködése mellett a teniszvilág szupersztárjaivá... több»

Egy életrajzi sportdráma Will Smith főszereplésével. A sztori az elmúlt évtized leghíresebb női teniszezői testvérpárjáról, Venus és Serena Williamsről szól, de a központban nem is ők, hanem az apjuk áll. Richard Williams ugyanis már négy éves koruktól kezdve arra nevelte lányaikat, hogy a legjobbak legyenek.
#9

69 A nagy visszatérők  (2020)

(12) (5)

akció | krimi | vígjáték

HBO Max

Két filmproducer, akik tetemes összeggel tartoznak a maffiának egy idősödő filmcsillag bevonásával kiötölnek egy biztosítási csalást, hogy így próbálják meg mentheti a... több»

Igazi sztárparádé: Morgan Freeman, Robert de Niro, Tommy Lee Jones! A vígjáték két filmproducerről szól, akik igen nagy slamasztikába kerültek, mivel jelentős összeggel tartoznak a maffiának. A megoldást egy kiöregedett filmsztárban látják, akivel egy biztosítási csalásból szereznének pénzt. De persze semmi sem úgy sül el, ahogy tervezték.
#8

61 Madárijesztő  (2020)

(2)

dráma

HBO Max

Az emberek elkerülik és félnek tőle, de az ő ajtajához igyekeznek, mert csak ő tudja megoldani a legkülönfélébb problémákat. Gyógyító, remete, szent, bolond és iszákos.... több»

Egy orosz dráma egy szent emberről, akit mindenki őrültnek, iszákosnak és veszedelmesnek tart. Elvonultan éli életét, amiről már régen lemondott. Nappal mindenki elkerüli, de éjszaka mindenki az ő ajtaján kopog, mert egyedül ő képes meggyógyítani az embereket.
#7

dráma

HBO Max

Egy New Yorkban élő mexikói biológus hazatér szülővárosába, ahol ismét felfedezi a hely csodálatos természeti világát. Ez az újbóli találkozás azonban arra készteti a... több»

Egy mexikói biológus sok éves távollét után tér haza szülővárosába, amely királylepkeerdőiről híres. Ahogy újra felfedezi a környék szépségét, a saját gyerekkori traumáit is elkezdi feldolgozni és ez az egész személyiségére jelentős hatással van.
#6

dráma | fantasy | sci-fi | thriller

HBO Max

A második évadban Android egyesíti Anyát és Apát hat gyermekükkel együtt, hogy egy új ateista kolóniához csatlakozzanak a Kepler 22b titokzatos trópusi vidékén. De az új... több»

Folytatódik az HBO GO nagy sikerű sci-fi sorozata. A második évadban egy új kolóniába kerülnek hőseink, ám a dolgok csak tovább bonyolódnak, amikor Anya természetes úton született gyermeke az emberiség maradtékának elpusztítására esküszik fel.
#5

72 Egyikünk hazudik  (2021)

(7) (4)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy jó tanuló, egy atléta, egy elkényeztetett hercegnő, egy furcsa srác és egy bűnöző büntetésből az iskolában kell, hogy maradjon tanítás után. Viszont csak az első négy... több»

A sorozat egy iskolában játszódik, ahol a tanítás után büntetésből bent kell maradnia néhány diáknak. Megvan köztük az összes jellegzetes karaktertípus, de van köztük egy gyilkos is. A sorozat a Netflixen debütál a héten.
#4

66 Éjszaka a házban  (2020)

(19) (3)

horror | misztikus | thriller

Disney+ | Telekom TVGO

Beth képtelen feldolgozni férje elvesztését. A nő egyedül marad a házban, amelyet még a férfi épített kettejük számára, a kihűlt otthon azonban egyre titokzatosabb jelenségek... több»

A Telekom TV GO-n debütál a héten ez a horror. Egy nő a férje halála után egyedül marad a férfi által épített családi házban. A gyászoló özvegy egyre furcsább jelenségeket tapasztal, ezért nyomozni kezd, és a volt férjéről egyre sötétebb titkokra derít fényt.
#3

80 Édes fiam  (2019)

(4)

dráma

Netflix

Shia LeBouf ötlete nyomán Alma Har'el életre viszi a vásznon a színész gyermekkorát. A fiatal srác próbálja rendbehozni kapcsolatát édesapjával, és megoldani lelki eredetű... több»

A Netflix új drámájának főszereplője Shia LaBeouf, aki a forgatókönyvet is írta. Ez nem is meglepő, hiszen a film valójában a színész gyerekkorát meséli el, amely során megpróbál normális kapcsolatot kialakítani az apjával.
#2

85 Gyanú  (2022)

(3) (1)

thriller

Apple TV+

Öt teljesen átlagos angolt meggyanusítanak egy gazdag amerikai üzletember elrablásával. Kétségbeesett versenybe kezdenek az idővel, hogy bebizonyítsák ártatlanságukat - de vajon... több»

Izgalmasnak ígérkező sorozat érkezik az Apple TV+-ra, amelyben egy csapat angol üzletembert azzal vádolnak meg, hogy elraboltak egy gazdag amerikait. Senki sem tudja, hogy mi az igazság, nekik pedig nincs sok idejük, hogy bizonyítsák ártatlanságukat. Feltéve persze, hogy tényleg ártatlanok...
#1

76 Bajnokszív  (2021)

(1)

dráma

Telekom TVGO

Az Ivy League-be tartozó egyetem evezős csapatának élete teljesen megváltozik, amikor új edző érkezik. több»

A XX. század legvégén egy egyetemi evezőscsapat nem épp a legjobb időszakát éli. Ám a csapat edzői posztjára egy nap egy háborús veterán érkezik, amivel gyökeresen megváltozik az életük. A dráma a Telekom TV GO kínálatában fog debütálni a héten.