Most éri meg gyorsan előfizetni a magyarországi Disney+-ra!

Már lehet regisztrálni a hamarosan Magyarországon is elstartoló Disney+ bevezető ajánlatára. A streaming óriás 12 hónap szolgáltatást kínál 8 hónap áráért.

Éves csomagban 19 890 forintért fizethető elő a Disney+, amennyiben egészen a szolgáltatás hazai indulásáig, június 13-a éjfélig előzetesen regisztrálsz az exkluzív ajánlatra.

A szolgáltatás 2022. június 14-én indul, a standard havi előfizetési díj 2490 Forint lesz, míg az exkluzív ajánlat lejárta után az éves előfizetésért 24 900 Forintot kell majd fizetniük a felhasználóknak.

Az induláskor már hozzáférhetők lesznek a Star Wars franchise sorozatai, a Boba Fett könyve, és A mandalóri, olyan Marvel-produkciók, mint a Holdlovag (Oscar Isaac, Ethan Hawke) vagy a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, valamint a Disney/Pixar nagysikerű animációs filmjei, a Luca és az Encanto, de az élőszereplős Szörnyella is.

A saját gyártású Disney+ tartalmak közül a Pam és Tommy is ott lesz a katalógusban, valamint olyan kultikus szériák is megtekinthetők lesznek, mint A Simpson család vagy A Grace klinika.

A Disney+-on négy párhuzamos streamen élvezhetik majd a felhasználók a műsorokat, és 10 eszközre korlátlan számban tölthetnek le, egyes műsorok esetében pedig az IMAX Enhanced funkció is elérhetővé válik. 

Így lehet jelentkezni a bevezető ajánlatra:

-          Az érdeklődőknek a www.disneyplus.com weboldalon kell regisztrálniuk, ahol a teljes körű szerződési feltételeket is megtalálják.

-          Az indulás napjától, június 14-től, azok, akik regisztráltak, exkluzív ajánlat-linket kapnak.

-          Ez a bevezető ajánlat csak azok számára érhető el, akik június 13-a éjfélig, tehát még az indulás napja előtt előzetesen regisztráltak.